​​​​Accesorii Stralis


LUCRÂND CU HI-WAY ÎN STIL PROPRIU


În prezent, NOUL STRALIS reprezintă cea mai avansată categorie de camioane de mare tonaj din punct de vedere al tehnologiei, oferind o gamă de produse şi caracteristici adaptate, concentrată pe productivitatea şi rentabilitatea activităţilor de transport de zi cu zi.

Fiind un adevărat TCO2 CHAMPION datorită performanţelor înregistrate privind consumul redus, nivelul scăzut de emisii şi costul total de proprietate diminuat, modelul NOULUI STRALIS a beneficiat de o transformare prin modernizarea completă a sistemului de transmisie, de la motor până la Număr piesăeuri; i s-a implementat o nouă structură a sistemului electric/electronic; a fost dotat cu o transmisie nouă, cea mai performantă din clasa sa, precum şi cu o punte şi o suspensie nouă în partea din spate.

Fiind în ton cu caracteristicile optimizate ale autovehiculului, IVECO Accessories oferă o nouă generaţie de accesorii create special pentru modelul dumneavoastră de autovehicul NOUL STRALIS, asigurând condiţii optime pentru desfăşurarea activităţilor dumneavoastră zilnice şi ​îmbunătăţind experienţa în timpul conducerii.

Pentru a fi în conformitate cu personalitatea dumneavoastră şi pentru a crea un autovehicul NOU STRALIS unic, puteţi opta pentru îmbunătăţirea stilului autovehiculului dumneavoastră cu ajutorul unei game largi de accesorii cromate de calitate superioară sau puteţi spori vizibilitatea
autovehiculului cu ajutorul seturilor speciale de LED-uri. Sistemele de siguranţă activă şi pasivă suplimentare asigură un plus de protecţie pentru autovehiculul dumneavoastră NOU STRALIS şi încărcătura acestuia, în timp ce accesoriile de înaltă tehnologie aduc soluţiile viitorului la bord. Nu în cele din urmă, puteţi particulariza nivelul de confort al autovehiculului dumneavoastră
NOU STRALIS, având la dispoziţie o gamă completă de accesorii create pentru a vă face viaţa la
bord cât mai productivă şi mai confortabilă.

IVECO Accessories: o gamă infinită de produse din care puteţi alege. Detalii care fac diferenţa. Alăturaţi-vă noii generaţii. Conduceţi ca un lider adevărat.