​​​​​​Accesorii Noul Daily E6

Datorită instinctului său natural de anticipare a necesităţilor dumneavoastră de afaceri, Noul Daily şi-a sporit nivelul de putere, versatilitate şi performanţă, dispunând de noi caracteristici care îl recomandă pentru a fi noul dumneavoastră asistent competent în domeniul afacerilor.

Noile tehnologii vă ajută să vă gestionaţi şi să vă conduceţi mai bine autovehiculul, pentru a vă bucura de costuri totale de proprietate mai mici. Noile motoare Euro 6 sunt mai puţin poluante şi mult mai eficiente, pentru a asigura un transport cu adevărat sustenabil. Noile niveluri de confort garantează plăcerea conducerii şi cel mai înalt nivel de conectivitate, integrându-vă complet dispozitivele mobile în autovehiculul.

Datorită gamei IVECO Accessories, vă puteţi bucura de o experienţă de lucru şi de conducere unică şi mult mai plăcută, graţie liniei complete de produse concepute special pentru confortul dumneavoastră. În funcţie de preferinţe şi de specificul domeniului de activitate, puteţi opta pentru sporirea nivelului de versatilitate al autovehiculului dumneavoastră, printr-o gama vastă de opţiuni, sau puteţi alege creşterea profitabilităţii, cu soluţiile aerodinamice cu consum redus de carburant. Sistemele de siguranţă activă şi pasivă suplimentare asigură un plus de protecţie pentru autovehiculul dumneavoastră Daily, în timp ce accesoriile de înaltă tehnologie aduc soluţiile viitorului la bord. Nivelul înalt al conectivităţii poate fi sporit suplimentar cu ajutorul unei serii de dispozitive, începând de la o aplicaţie de localizare prin GPS de ultimă generaţie şi ajungând până la un sistem multimedia complet. Nu în cele din urmă, puteţi particulariza nivelul de confort al noului dumneavoastră autovehicul Daily, având la dispoziţie o gamă completă de accesorii care să vă ofere toate opţiunile de care aveţi nevoie la bord.

Urmaţi-vă instinctul. Bucuraţi-vă de afacerea dumneavoastră.​