SERVICIUL PENTRU
CLIENŢI
ŞI PIESE​​​​​

IVECO se angajează să protejeze valoarea, performanţa şi productivitatea autovehiculului dumneavoastră de-a lungul timpului, precum şi liniştea dumneavoastră.

Alegând IVECO, aţi făcut o alegere de calitate pentru dumneavoastră. Numai IVECO poate garanta produse, soluţii şi servicii adaptate autovehiculului şi misiunii dvs. Cu IVECO sunteţi sigur că vă puteţi baza pe cea mai bună întreţinere, PIESE EXTREM DE PERFORMANTE şi experţi competenţi gata să vă ajute oricând şi oriunde.

<span style="color: #0d4ba0">SERVICIUL PENTRU<br />CLIENŢI </span> ŞI  <span style="color: #0d4ba0">PIESE​​​​​</span>

ÎNTOTDEAUNA ALĂTURI DE DUMNEAVOASTRĂ

IVECO a investit considerabil în ​Centrul de asistenţă pentru clienţi, un prim punct principal de contact creat special pentru a ajuta clienţii să-şi menţină autovehiculele în circulaţie în cazul unei avarii neaşteptate a autovehiculului.

<span style="color: #0d4ba0">LOGISTICĂ
</span>

LOGISTICĂ

IVECO ştie cât de importantă este minimizarea perioadelor de nefuncţionare a autovehiculului şi reîntoarcerea la activitate cât mai rapid posibil.

În acest scop, compania operează un sistem eficient şi avansat de achiziţii şi distribuţie pentru piesele sale de schimb originale.

​​
IVECO 5 Valors

Procese controlate

Standarde de calitate în ceea ce priveşte materiile brute şi procesele de producţie


​​​​​​​​​​​​​IVECO garantează că produsele şi furnizorii respectă standarde de calitate în ceea ce priveşte materiile prime şi procesele de producţie, precum şi lanţul de distribuţie al pieselor de schimb.​

Fiabilitate certificată

Cele mai riguroase teste de calitate privind conformitatea, robusteţea, siguranţa şi rezistenţa


IVECO Genuine Parts sunt concepute pentru autovehiculul dvs. şi sunt supuse celor mai riguroase teste de calitate privind Ricambi Originali IVECO sono progettati appositamente per il tuo veicolo e sono sottoposti ai test di qualità più severi, per garantirne la conformitatea, robusteţea, siguranţa şi rezistenţa. Acestea durează mai mult şi sunt mai performante în timp.​

Logistică avansată

Disponibilitate constantă sau livrare în 24 de ore

​​
IVECO garantează disponibilitate constantă sau livrare în 24 de ore pentru piesele de schimb, precum şi trasabilitate de la depozit la destinaţie​.

Asistenţă calificată

Operaţii de service excelente datorită experienţei de lungă durată

​​​
Reţeaua de service autorizată IVECO oferă garanţia unor operaţii de service excelente datorită experienţei de lungă durată, instruirii continue, actualizării permanente a instrumentelor de diagnosticare şi mecanicilor cu o înaltă specializare. Iar pe drum, datorită asistenţei nonstop IVECO, suntem gata întotdeauna să vă susţinem 24 de ore pe zi, 7 zile din 7.​

Costul total de proprietate

Reduceţi costul total de proprietate al autovehiculului dumneavoastră

​​
Mulţumită optimizării termenelor de întreţinere planificate şi ofertei de pachete speciale de piese originale în cadrul programelor IVECO Elements, veţi putea reduce considerabil costul total de proprietate al autovehiculului dvs., menţinând în acelaşi timp o valoare reziduală înaltă​.

​​