ASISTENŢĂ NON-STOP

IVECO oferă un program de asistenţă tehnică rutieră timp de 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână care se numeşte Assistance Non-Stop.

Pentru a susţine acest serviciu important, IVECO a investit considerabil în Centrul de asistenţă pentru clienţi, un prim punct principal de contact creat special pentru a ajuta clienţii să-şi menţină autovehiculele în circulaţie, oferind asistenţă în 36 de ţări europene.

ASISTENŢĂ <span style="color: #0d4ba0">NON-STOP</span>

CENTRUL DE ASISTENŢĂ PENTRU CLIENŢI IVECO PENTRU ASISTENŢĂ NON-STOP ÎN 36 DE ŢĂRI EUROPENE, ÎN 10 LIMBI

ASISTENŢĂ 
<span style="color: #0d4ba0">TEHNICĂ RUTIERĂ</span>

ASISTENŢĂ TEHNICĂ RUTIERĂ

În cazul avarierii autovehiculului, puteţi contacta serviciul IVECO Assistance Non-Stop în 3 moduri: 

  • apelând numărul gratuit de telefon 0800 590509 din Regatul Unit sau 00800 48326000 din Europa.
  • folosind sistemul de telematice încorporat IVECONNECT, nu trebuie să faceţi decât un clic pe ecranul tactil pentru a contacta serviciul de la de asistenţă non-Stop. Sistemul transmite automat poziţia şi datele operaţionale ale autovehiculelor dumneavoastră.
  • utilizând aplicaţia IVECO Non Stop: este suficient un singur clic!

APLICAŢIA IVECO NON STOP

Aplicaţia IVECO Non Stop poate fi utilizată şi pentru a programa din timp o reparaţie la autovehicul, nu doar într-un caz de urgenţă. Puteţi selecta intervalul de timp şi locaţia (poziţie curentă, atelier sau adresă specifică), iar aplicaţia vă va confirma programarea.

APLICAŢIA IVECO <span style="color: #0d4ba0">NON STOP</span>
DESCĂRCAŢI APLICAŢIA IVECO NON STOP

ANDROID

DESCĂRCARE

O ASISTENŢĂ INTERNAŢIONALĂ PENTRU AUTOVEHICULUL DUMNEAVOASTRĂ

O echipă de 80 de operatori garantează oferirea unui răspuns imediat în 10 limbi şi a unei soluţii rapide la orice problemă, prin activarea centrului de service IVECO cel mai apropiat de locaţia unde a avut loc avaria şi cel mai adecvat pentru autovehicul. În timpul desfăşurării procesului de asistenţă (indiferent dacă este vorba despre reparaţii minore pe marginea drumului sau despre tractarea şi repararea ulterioară într-un atelier), Centrul de asistenţă pentru clienţi verifică progresul operaţiilor, vă menţine informat în această privinţă şi garantează faptul că autovehiculul va putea fi reutilizat cât mai repede posibil.