IVECO TOPCARE
Garantăm prioritatea pe care o meritaţi!

IVECO TopCare

Garantăm prioritatea pe care o meritaţi!

Iveco On - Care

IVECO TOPCARE este primul serviciu premium de asistenţă combinat cu servicii de ospitalitate. IVECO TOPCARE este conceput să vă menţină în mişcare.

Datorită conectivităţii, vehiculul se poate repune rapid pe şosea şi avem grijă de dvs. Dacă reparația durează mai mult decât anticipaţi, vom avea grijă de dvs. oferind un grad maxim de confort, prin intermediul unui set de servicii de ospitalitate (în funcţie de durata reparaţiei).

Bucuraţi-vă de prioritatea pe care o meritaţi şi abonaţi-vă la serviciul Premium IVECO TOPCARE, Contractul de Reparaţii şi Întreţinere trebuie să fie în perioada de valabilitate.


IVECO Top Care

IVECO TOPCARE

Prioritizarea reparaţiei

Iveco On - Top Care


Prioritizarea repara&tcedilţiei

Odată ce intraţi într-unul dintre atelierele noastre, operatorii CONTROL ROOM IVECO, actori cheie în furnizarea serviciilor de monitorizare a vehiculelor, primesc o alertă instantanee, semn că veţi avea un grad înalt de prioritate în rezolvarea defecţiunii vehiculului dvs.

Dvs. beneficiaţi automat de prioritate în furnizarea de piese de schimb. De asemenea, beneficiaţi şi de experienţa unor experşi în diagnosticare, care vor lucra pentru a vă creşte disponibilitatea vehiculului. Pe toată perioada veţi primi informări constante în privinţa statutului reparaţiei.

IVECO TOPCARE

Servicii de ospitalitate

Iveco On - Top Care


Servicii de ospitalitate

Dacă vă confruntaţi cu defecţiuni sau opriri neplanificate, iar reparaţia durează mai mult decât a fost anticipat şi dvs. vă aflaţi departe de casă, vom avea grijă de dvs. şi vă vom oferi un grad maxim de confort, prin intermediul unor servicii de ospitalitate.
Hotel
Asigurarea cazării într-un hotel
dacă reparaţia vehiculului
se prelungeşte peste noapte.
Mese
Asigurarea meselor alimente
şi băuturi în timpul
petrecut departe de casă.
Transfer
Asigurarea transferului
la hotel sau
la restaurant.


Asistenţă medicală
Asigurarea asistenţei medicale
în cazul unor probleme de sănătate ale
şoferului, care nu îi pun viaţa în pericol.

Parcare
Asigurarea parcării vehiculului dvs.
şi a remorcii sau semiremorcii
pe durata tratamentului medical.