Iveco On - Care

Aveți grijă de șoferii dumneavoastră în timp ce se află pe drum, oferindu-le rapoarte personalizate care se concentrează pe consumul de combustibil, presiunea de aer din anvelope și stilul de condus, pentru a optimiza performanța vehiculului dumneavoastră și siguranța șoferilor la bord.

Smart Report

Primiţi sfaturi asupra modului în care să îmbunătăţiţi stilul de condus
RAPORTUL SMART

RAPORTUL SMART

Raport lunar privind performanţele autovehiculului şi ale şoferului pentru îmbunătăţirea consumului de combustibil şi optimizarea autovehiculului, monitorizarea profilului misiunii.

Safe driving report

Fiţi mai atent şi mai în siguranţă pe drum
RAPORTFUL SAFE DRIVING

RAPORTFUL SAFE DRIVING

Împreună cu Smart Report și datorită Evaluării Stilului de Condus, veți primi acum acest nou raport care vă va permite să măsurați siguranța la bord. Fiți mai atent și în siguranță pe drum! Raportul asupra condusului în siguranță este conceput special pentru dumneavoastră și este gratuit.

IVECO ON CUSTOMER PORTAL AND APP

Monitorizaţi consumul de combustibil al vehiculului dumneavoastră şi stilul de condus al şoferului într-un mod dinamic
PORTALUL ȘI APLICAȚIA PENTRU CLIENȚI IVECO ON

PORTALUL ȘI APLICAȚIA PENTRU CLIENȚI IVECO ON

Monitorizaţi consumul de combustibil al autovehiculului şi stilul de condus pentru optimizarea performanţelor flotei dumneavoastră. Bucuraţi-vă de monitorizare dinamică şi de posibilitatea de a realiza comparaţii între diferite date.
Descărcaţi aplicaţia din Google Play sau App store pentru a obţine mai multe informaţii!

Easy Way App

Simplificaţi-vă viaţa la bord cu un simplu click
APLICAȚIA MYIVECO EASY WAY

APLICAȚIA MYIVECO EASY WAY

Simplificaţi-vă viaţa la bord: funcţiile de control al cabinei şi apelarea serviciului de asistenţă non stop cu un simplu clic. Sau solicitaţi serviciul de asistenţă la distanţă în timpul unei opriri. Descărcaţi aplicaţia MYIVECO Easy Way pentru a vă bucura de experienţa din noua cabină!

IVECO ON
DAILY

Descărcaţi broşura

IVECO ON
WAY RANGE

Descărcaţi broşura