​IVECO este prezent pe toate cele 5 continentele atât cu fabrici cât şi cu centre de cercetare

​Având peste 28,000 de angajaţi, IVECO este prezent pe toate cele 5 continentele: 27 de fabrici localizate în 16 ţări din întreaga lume care produc vehicule ce încorporează tehnologii de top rezultate a 6 centre de cercetare. O reţea de service foarte răspândită asigură suportul vehiculelor IVECO aflate în mişcare.

Fabricile
În fabricile Iveco sunt aplicate cele mai avansate tehnologii şi metode de producţie pentru a fi siguri că fabricile sunt adaptate la angajaţi şi se pot produce vehicule la cele mai înalte standard. Ca dovadă, toate fabricile au obţinut certificările ISO 9001.

Centre de cercetare şi dezvoltare
Aflate în întreaga lume, ele reprezintă elementul central al cheltuielilor pe care IVECO le face pentru produsele şi tehnologiile sale. Scopul acestor cheltuieli este acela de a oferi clienţilor vehicule din ce în ce mai performante, cu costuri operaţionale mai mici şi standard de mediu ridicate – în multe cazuri anticipând legislaţia internaţională.

Reţeaua de marketing şi service
IVECO are o distribuţie globală şi o structură de service care este răspândită de-a lungul celor 5 continente în peste 2000 de puncte de vânzare şi peste 5000 de puncte de service.