​IVECO Elements

​Elements. Long Life Vehicles.

Vi ønsker alltid å tilby våre kunder best mulig service, derfor har Iveco opprettet Elements: Et vidt spekter av skreddersydde servicepakker, beregnet på å holde kjøretøyet ditt på veien.

ELEMENTS er en spesialisert service av høy kvalitet, som har som målsetting å sikre ethvert kjøretøy innen enhver sektor lang driftstid. 

Den høye fleksibiliteten gjør Elements svært attraktiv.
Kundene kan velge det nivå av service som passer dem best avhengig av type og størrelse på bedriften samtidig  som de vet at de tilknyttede kostnadene er faste og forutsigbare.

Ved å velge IVECO, har du gjort et kvalitetsvalg - for deg og din bedrift. IVECO gjør at du slipper å bekymre deg, med et eget nettverk for ettersalgsstøtte og 2000 servicepunkter over hele Europa: Et team av erfarene fagfolk som arbeider dag og natt for å kunne tilby deg den hjelpen du måtte trenge, når som helst og hvor som helst. 

ELEMENTS er en av hovedtjenestene blant de globale tilbudene ved Ivecos ettersalgstjeneste. En perfekt samkjøring mellom service, deler og nettverk er tilgjengelig slik at kjøretøyet ditt alltid kan holdes i  perfekt stand.