Pressemelding

Stralis Hi-Way spiller nøkkelrolle på MotoGP

Iveco og nye Stralis Hi-Way spiller en nøkkelrolle på MotoGP i Spania

Nye Stralis Hi-Way, flaggskipet i Ivecos tunge lastebilprogram, spilte igjen rollen som ”Safety Truck” på ”Gran Premio Iveco de Aragon” 29. september. Lastebilen kjørte en runde på banen før konkurransen begynte.

Stralis Hi-Way viste seg i sin kjente, lyse oransje farge på MotorLand-banen, samme sted hvor kjøretøyet feiret seieren i ”International Truck of the Year 2013” med en æresrunde for ett år siden.

Iveco som merke hadde god synlighet rundt hele banen, ikke minst mot tribunen og i startområdet. I tillegg fremkom Iveco-logoen på alt kommunikasjonsmateriell for banen, slik det også var i fjor.

Iveco har vært partner og støttespiller med nyttekjøretøy på MotoGP fire år i strekk. Løpet gjelder som det viktigste racing-VM for motorsykler. Dette har skjedd ved at Iveco har levert 4 Daily og 13 nye Stralis Hi-Way til Dorna Sports, som er spansk arrangør og sitter på alle kommersielle rettigheter for MotoGP. Iveco-kjøretøyene blir brukt gjennom konkurransesesongen til transport av utstyr og materiell, samt som mobile kontorer og verksteder.

Også som i fjorårets utgave av MotoGP har Iveco rollen som sponsor for Yamaha Factory Racing Team. Iveco-logoen fremkommer på lagets Yamaha YZR-M1 motorsykler kjørt av Jorge Lorenzo og Valentino Rossi. De to kjørerne og nye Stralis Hi-Way er stjernene i en reklamekampanje som Iveco rykker inn i ledende europeiske aviser i anledning "Gran Premio Iveco de Aragon".

Det eksisterende partnerskapet mellom Iveco og Team Yamaha Factory Racing bekreftes også denne sesongen ved at Iveco stiller til rådighet 7 nye Stralis lastebiler, hvorav 4 har Hi-Way-førerhuset, samt en Daily varevogn. Kjøretøyene brukes til transport av utstyr og materiell, samt som mobile kontorer og verksteder.

Iveco
Iveco, et selskap i CNH Industrial konsernet, utvikler, produserer og markedsfører et bredt spekter av lette, mellomtunge og tunge nyttekjøretøy, offroad lastebiler, by- og intercitybusser og turbusser, så vel som spesialkjøretøy som brannbiler, kjøretøy for offroad-operasjoner, samt det militære og sivilforsvaret.

Iveco har mer enn 26.000 ansatte og produksjonsvirksomheter i 11 land over hele verden og gjør bruk av den nyeste teknologien utviklet på 6 forskningssentre. I tillegg til Europa opererer selskapet i Kina, Russland, Australia og Latin-Amerika. Rundt 5.000 servicepunkter i mer enn 160 land sikrer teknisk støtte uansett hvor i verden et Iveco-kjøretøy er i arbeid.

For flere informasjoner besøk: www.iveco.no