Pressemelding

Iveco lanserer nye Stralis Hi-Way

Setter nye standarder innenfor effektivitet, kvalitet og kundeverdi

  • Reduserer total cost of ownership (TCO)
  • Lavere drivstofforbruk
  • Euro VI-motorer med den unike HI-eSCR teknologien
  • Forbedret førerhusergonomi, komfort og design
  • Forbedret sikkerhet på veien
  • Nye verktøy for operasjonell administrasjon

Iveco har lansert Stralis Hi-Way, neste generasjon av selskapets tunge kjøretøyserie. Nye Stralis har stor konkurransekraft i den tunge transportsektoren både i dag og i morgen.

Kjøretøyet byr på særdeles god effektivitet, kvalitet og kundeverdi og er et viktig bidrag fra Iveco for bærekraftig mobilitet med ultrarene eksosutslipp.

Med nye Stralis Hi-Way forsterker Iveco selskapets strategi for å redusere total cost of ownership (TCO). Stralis Hi-Way byr på redusert drivstofforbruk, lavere vedlikeholdskostnader, økt holdbarhet og kvalitet, forbedret førerhusergonomi og komfort for sjåføren, samt optimalisert operasjonell kjøretøyadministrasjon.

Alessandro Mortali, Senior Vice President for tunge kjøretøy hos Iveco, uttaler. «Nye Stralis maksimerer besparelsene på alle kostnadsområdene. Resultatet av dette er at TCO for de ti mest vanlige kjøretøyområdene reduseres med 4 %.»

Enzo Gioachin, Senior Vice President for salg og markedsføring, sier: «Den økonomiske situasjonen for øyeblikket er den mest kritiske vår industri har stått ovenfor. Med lanseringen av nye Stralis gjør vi vårt for å møte den negative trenden. Vårt totalkonsept tilbyr den rette kombinasjonen av innovasjon, utvidet service og direkte kostnadsfordeler for våre kunder.»

Nye Stralis Hi-Way bygger på en høyinnovativ ny motorteknologi som blant annet inkluderer patentert HI-eSCR som er utviklet av FPT Industrial for Euro VI, slik at man kan tilfredsstille den kommende utslippsstandarden uten å gå på kompromiss med drivstoffeffektiviteten.