Pressemelding

Eurocargo euro VI perfekt til alle situasjonner

​Iveco presenterer nå den nye Eurocargo Euro VI, et kjøretøy i segmentet for mellomtunge lastebiler. Dette er en driftssikker og fleksibel lastebil som kan klare enhver oppgave.

Europas favoritt i mellomsegmentet kombinerer banebrytende innovasjon med overlegen kraft og optimal drivstofføkonomi med HI-eSCR-teknologien patentert av FPT Industrial. Det innovative etterbehandlingssystemet reduserer utslippet av nitrogenoksider (NOx) med over 95% uten å endre forbrenningsprosessen og uten behov for et ekstra kjølesystem og uten å påvirke kjøretøyets påbygningsvennlighet.

De nye Tector 5 og 7 Euro VI-motorene er de eneste i segmentet som kan leveres med HI-eSCR-teknologien. Det nye motorprogrammet består av tre Tector 5-modeller med effekter på 160, 190 og 210 hk, samt fire Tector 7-modeller på 220, 250, 280 og 320 HK. Motorvolumet på Tector 5 og Tector 7 med henholdsvis fire og seks sylindere er blitt økt for å oppnå optimal allsidighet innenfor de forskjelligste bruksområder.

Motoreffekten i Tector 5 med et volum på 4,5 liter, er blitt økt med 13% for å oppnå 210 hk. Effekten i Tector 7 på 6,7 liters er økt med 7% og har en toppeffekt på 320 hk.
Eurocargo-segmentet er dessuten forbedret med en ny Eurotronic automatisert ZF-girkasse med 12 trinn. Den leveres i kombinasjon med Tector 7.

Nye Eurocargo med Euro VI-motor kan bestilles nå for levering i løpet av 1. kvartal 2014.
För mer information kontakta:
Jan-Åke Carlsson
Mail: jan-aake.carlsson@iveco.com
Mail: nordic-press@iveco.com
Tlf: +46 702 63 09 50