Pressemelding

7 Iveco Daily til Stangeland

​Iveco-forhandleren Maskin & Auto service AS har levert 7 Iveco Daily til Stangeland Maskin AS, den største entreprenøren i Rogaland.

Bilene fordeler seg på 5 Iveco Daily 35S15 med 7,3 kubikkmeters skap og 2 Daily 35S15 med skap på 12 kubikkmeter. Bilene med de minste skapene er arbeidsbiler for anleggsgartnerne hos Stangeland, mens de to største er servicebiler for mekanikerne i gruppen. Alle bilene er 3.5-tonnere med FPT-motorer (Fiat Power Train) på 146 hk og et største dreiemoment på 350 Nm.

Stangeland Maskin er ikke ukjent med Iveco Daily. Selskapet har fra før 8 Daily som er en blanding av 2,9- og 3,5-tonnere. Selskapet er godt fornøyd med bilene. Dette, sammen med kvalitet, serviceopplegg og pris, er årsaken til at det ble valgt Iveco Daily på nytt.

Stangeland Maskin AS

Selskapet ble etablert av Trygve Stangeland i 1959. Store utbyggingsoppgaver over lang tid førte til en betydelig vekst i selskapet. Stangeland Maskin har nå 520 ansatte og omsetter for rundt 1,1 milliarder kroner. Selskapet er en del av Stangeland Gruppen som totalt har 850 ansatte og en årlig omsetning på 1,6 milliarder kroner. Dette gjør selskapet til den største entreprenøren i Rogaland.