​Lave omkostninger og investering i din fremtid

​For Iveco er bæredyktighet mer enn bare en målsetning: Det er en måte å drive forretning på. En tankegang som ligger til grunn for de daglige beslutningene.

Stralis er bevis på Ivecos målsetning om å skape bæredyktige produkter, som kan sikre maksimal produktivitet med de laveste driftskostnadene og redusert påvirkningen på det miljøet som vi lever og arbeider i.

Å velge en helt gjennom bæredyktig lastebil som STRALIS er en investering i fremtiden: Et ansvarlig og miljøvennlig valg som betaler seg selv.
En lastebil med lavt drivstofforbruk og lave utslipp gir merkbart lavere driftskostnader her og nå og sikrer høy annenhåndsverdi over tid.

STRALIS er utstyrt med motorer fra Cursor FPT Industrial, hvilket sikrer lavt drivstofforbruk og fremragende ytelse. Det unike High Efficiency SCR (HI-eSCR) katalytiske rensesystemet som er designet, patentert og produsert af FPT Industrial, gjør at ny STRALIS er den eneste tunge kjøretøysserie på markedet, hvor samtlige modeller tilfredsstiller Euro 6-kravene uten bruk av EGR. FPT Industrials High Efficiency SCR-system reduserer nitrogenoksid-nivået med mer enn 95 %. FTP Industrials etterbehandlingsteknologi til Euro 6-kjøretøy er unik og eksklusiv, ettersom den overholder de strenge grensene for utslipp av nitrogenoksider uten å øke drivstofforbruket.

Stralis er en både miljøvennlig og effektiv lastebil, som tilfredsstiller store transportvirksomheters miljøpolitikk og ønske om å redusere kostnadene, særlig utgiftene til drivstoff, som utgjør nesten en tredjedel av lastebilens driftskostnader. Stralis den perfekte lastebilen, som forener drivstofføkonomi og miljøvennlighet.

Web Part Error: A Web Part or Web Form Control on this Page cannot be displayed or imported. The type could not be found or it is not registered as safe. Correlation ID: 1844f19f-99bd-8089-37b2-ca4ed24d2290.