Pressemelding

Fire Iveco Eurocargo til glassmesterfirma

AS Autoservice, Iveco-forhandleren i Førde, har nylig levert fire Iveco Eurocargo ML 75E21 til Glasmeister John Holvik AS på Halbrendsøyra i Førde.

Bilene er 7,5-tonns Eurocargo med firesylindrede Tector 5-motorer (4,5 liter) på 207 hk og med et største dreiemoment på 750 Nm. Dette er Ivecos kraftigste firesylindrede motor som gir meget god trekkraft i 7,5-tonnssegmentet og som samtidig er kompakt og lett. Bilene er levert med sekstrinns automatiserte Eurotronic-girkasse. Kjøretøyene er ellers godt utstyrt med langt førerhus med høyt tak, elektrisk betjent takluke og luftfjæring på bakakselen. I tillegg fikk bilene en ekstra rustbehandling før påbygget ble montert.
 
Påbyggene er levert av T.K. Mek AS på Sjøholt. Det er snakk om Hytrans plan helt i aluminium på hjelperamme i aluminium. Planlengden er 5650 mm, mens bredden er 2410 mm, og det er fem surrekroker på hver side. I stedet for forlem er det bygd inn et stort aluminiumsskap på 1120 mm lengde. I skapene er det montert inn hyller slik selskapet har behov for, og det er lett tilgang gjennom store sjalusidører på begge sider.
 
Iveco siden 1979
Glasmeister John Holvik AS ble etablert i 1967 og har i dag 30 ansatte med lang erfaring innen glassmesterfaget. Arbeidsområdet strekker seg fra Sunnmøre til Rogaland, med Sogn og Fjordane som viktigste nedslagsfelt. Bedriften tar oppdrag med glass- og monteringsarbeid i alt fra privathus til store forretnings- og industribygg. I tillegg produserer og monterer selskapet Wicona fasadesystem.
Selskapet har vært en trofast Iveco-kunde helt siden 1979 da den første Iveco Daily ble kjøpt. Siden da er det blitt et 20-talls Iveco til John Holvik AS.
 
Iveco
 
Iveco er et selskap innenfor CNH Industrial N.V., en global leder innenfor kapitalvaresektoren, oppført på New York Stock Exchange (NYSE: CNHI) og på Computerised Stock Exchange, organisert og styrt av Borse Italiana (MI: CNHI). Iveco utvikler, produserer og markedsfører et bredt spekter av lette, mellomtunge og tunge nyttekjøretøy, offroad lastebiler, by- og intercitybusser og turbusser, så vel som spesialkjøretøy som brannbiler, kjøretøy for offroad-operasjoner, samt det militære og sivilforsvaret. Iveco har over 26.000 ansatte og produksjonsvirksomheter i 11 land over hele verden og gjør bruk av den nyeste teknologien. I tillegg til Europa opererer selskapet i Kina, Afrika, Australia, Oseania og Latin-Amerika. Mer enn 5.000 servicesteder i mer enn 160 land sikrer teknisk støtte uansett hvor i verden et Iveco-kjøretøy er i arbeid.
 
For mer informasjon kontakt:
Jan-Åke Carlsson
Mail: jan-aake-carlsson@iveco.com eller nordic-press@iveco.com
Tlf.: +46 702-63 09 50