EEN NATUURLIJK ALTERNATIEF VOOR DIESEL TEGEN 0% RENTE!

Net zoals lage-emissiezones, willen veel steden luidruchtig vrachtvervoer tijdens de avond en nacht weren uit de binnenstad. Lastig voor veel winkels en bedrijven, waar de levering vaak laat op de avond of heel vroeg in de ochtend gebeurt en die op die tijdstippen niet meer te bereiken zijn met bedrijfswagens met dieselmotor.

Als u als leverancier beschikt over een bestelbus, lichte of middelzware vrachtwagen op CNG, heeft u ook van deze maatregel geen last! Dan mag u 's morgens vroeg en 's avonds laat gewoon de binnensteden inrijden.

Benieuwd naar wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen?

DAILY Natural Power

DAILY Natural Power

De IVECO Daily heeft twee duurzame varianten: de elektrische Daily en de Daily die op natuurlijke brandstoffen (cng) rijdt. Elk bedrijf kan duurzamer worden, maar welke variant past het best bij úw bedrijf?

IVECO CAPITAL TARIEVEN - Daily uit voorraad


LOOPTIJD
24 maanden
36 maanden
48 maanden
60 maanden

RENTETARIEVEN
0%*
0%*
1%*
2%*


Meer weten over financieren, leasen en tarieven? Neem contact op via onderstaand formulier of direct met uw dealer.

​0% financieringsrente is alleen van toepassing op IVECO Daily Natural Power (cng) uit voorraad, voor bepaalde looptijden. IVECO Daily NP modellen die nieuw besteld worden hebben een rentetarief vanaf 0,25% voor bepaalde looptijden. Voor meer informatie over de voorwaarden en looptijd neemt u contact op via onderstaand formulier.