GRATIS HI-MATIC!
De nieuwe standaard in de markt

Kies nu voor de robuuste IVECO Daily bestelwagen of chassis-cabine en krijg de Hi-Matic automaat t.w.v. € 2.500,- gratis! De Hi-Matic 8-traps automatische versnellingsbak zorgt voor een ideale acceleratie, laag brandstofverbruik en het hoogste rijcomfort.

Het ruime motorenaanbod van de IVECO Daily Hi-Matic biedt keuze uit 2,3-liter en 3,0-liter krachtbronnen met vermogensniveaus oplopend van 116 tot 210 pk, zodat er voor elke missie een juiste oplossing is.

GRATIS HI-MATIC!<br>
<span style="color: #3466cd;">De nieuwe standaard in de markt</span>
Ongeëvenaard rijplezier

Ongeëvenaard rijplezier

De exclusieve 8-traps automatische transmissie - een primeur in deze klasse - is verkrijgbaar voor het gehele modelaanbod. Hij staat garant voor optimaal rijcomfort, maar hij verhoogt ook de veiligheid, aangezien de multifunctionele, ergonomische schakelpook u in staat stelt uw aandacht beter op het verkeer en de rijomstandigheden gericht te houden. Deze innovatieve transmissie beschermt bovendien de motor en de aandrijflijn tegen overbelasting, wat niet alleen de betrouwbaarheid en toch al lange levensduur van de Daily ten goede komt, maar ook zijn onderhoudsbehoefte verlaagt.

Voor ondernemers die hun bedrijf een boost willen geven met absolute topprestaties is er de Daily Hi-Matic met 3,0-liter F1C-motor die een vermogen van 210pk en een koppel van 470 Nm levert. Samen met een record-GVW van 7 ton maakt dat de Daily Hi-Matic tot de ideale oplossing voor de meest veeleisende gebruiksdoelen.

Deze actie is enkel van toepassing op nieuw te bestellen voertuigen van het model Daily MY2022 en is geldig tot en met 30 september 2022, wijzigingen voorbehouden. Deze actie is niet geldig i.c.m. de actie voor gratis opties / optiekorting, wel i.c.m. andere acties. Neem voor meer informatie contact op met uw dealer.