Veelzijdige IVECO Daily bestelwagen vanaf € 21.995,-

​De Daily bestelwagen is de meest veelzijdige bedrijfswagen in zijn klasse. Wat uw missie ook is - of het nu gaat om stedelijke multi-stop leveringen zoals pakket- of koeriersdiensten, of zwaardere transportmissies zoals het verhuizen van meubilair - u kunt op de Daily rekenen voor uw operationele en zakelijke behoeften. U kunt hem nu al aanschaffen voor slechts € 21.995,-!

Basis voertuiggegevens IVECO Daily bestelwagen

GVW 3,5 ton
VERMOGEN 116 pk (86 kW) | 2,3 liter
TRANSMISSIE Handgeschakeld
WIELBASIS 3000
DAKHOOGTE H1 (Binnenhoogte 1545 mm)
AS CONFIGURATIE 4X2
VOORWIELOPHANGING Onafhankelijke voorwielophanging met paraboolveer
ACHTERWIELOPHANGING Bladvering
KLEUR Wit
PRIJS RIJKLAAR € 21.995,-

* Prijs incl. afleverkosten / excl. btw
Vraag uw dealer naar de voorwaarden

Extra diensten

Financiering

U kunt deze Daily al tegen 0,5%* rente financieren. Neem voor meer informatie over rentetarieven en looptijd contact op met uw dealer of via het formulier onderaan deze pagina.
Meer informatie

Onderhoudscontract

Sluit een 3XL-life onderhoudscontract af bij de aankoop van uw Daily en profiteer tijdelijk van € 750,- extra korting én ontvang een gratis telematic box.

Meer over deze actie

Stel uw Daily zelf samen

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe Daily bestelwagen en wilt u hem aanpassen naar uw specifieke behoeften? Maak dan nu gebruik van onze configurator en ontvang een speciale actieprijs voor uw ideale Daily!

Afbeeldingen kunnen afwijken van aangeboden actiemodel.

Deze actieprijs is alleen van toepassing op nieuwe bestellingen van de IVECO Daily enkellucht bestelwagens vóór 1 april 2020. De actie bestaat uit een algemene korting van toepassing op enkellucht bestelwagens en gratis bruto opties zoals beschreven in deze actie, die geldig is op alle Daily bestellingen. 

Rente percentage van 0,5% op basis van looptijd van 24 maanden.

Actie is geldig tot en met 30 juni 2020, wijzigingen voorbehouden. Neem voor meer informatie, uitgebreide voorwaarden of actieprijzen voor andere modelen / configuraties contact op met uw dealer.