Win een iPhone 13 Pro via IVECO Capital

​Klaar zijn voor de uitdagingen van morgen, daar draait het bij IVECO om. Om u maximaal te ondersteunen bij deze challenge, maakt u bij de aankoop van uw IVECO-voertuig kans op een gloednieuwe iPhone 13 Pro via IVECO CAPITAL!

Uit alle IVECO CAPITAL-leasecontracten (activatie tijdens 1-10-2021 t/m 31-3-2022), wordt begin april één winnaar uitgeloot.

​IVECO CAPITAL; Oplossingen op maat.

  • Ruim gamma doelgerichte financieringsmogelijkheden.
  • Optimale afstemming op uw specifieke wensen.
  • Snel en eenvoudig.


Deze winactie werd uitgeschreven door CNH Industrial Financial Services SA, Wanraaij 9, 6673 DM Andelst. en is enkel geldig voor lease contracten voor nieuwe IVECO-voertuigen via IVECO CAPITAL tijdens de actieperiode. De uitslag van deze winactie is onherroepelijk en bindend en kan niet gecontesteerd worden. Prijzen mogen niet ingewisseld worden voor geld of andere goederen. CNH Industrial Financial Services SA behoudt zich het recht voor om in elke afzonderlijke jurisdictie de wedstrijd op elk ogenblik op te schorten of in te trekken indien zij daartoe gedwongen wordt omwille van wettelijke redenen of omwille van dwingende zelfregulerende redenen, zonder enig recht op compensatie of tegemoetkomingen ten aanzien van de deelnemers. Op deze winactie zijn de specifieke actievoorwaarden van toepassing. Deze actievoorwaarden zijn op eenvoudig verzoek opvraagbaar via martijn.decaigny@cnhind.com