Persbericht

VOS Logistics gaat voor IVECO Stralis NP400 LNG en Daily 35C16A8

​​​​Wie kent ze niet, de oranje wagens van VOS Logistics. Per dag rijden er honderden over de Nederlandse en Europese wegen.


Vos Logistics is een onafhankelijke, Europese logistieke dienstverlener en levert een breed scala aan transport- en klant specifieke logistieke diensten. Moeilijke zaken simpel maken dat is wat zij als geen ander kunnen. Met een sterke focus op duurzame oplossingen, innovatie en continue verbetering veroveren zij de markt. Als pionier op gebied van LNG en alternatieve brandstoffen laten zij zien, net als IVECO, hoe belangrijk duurzaamheid voor hen is.

De samenwerking tussen VOS Logistics en IVECO gaat al jaren terug. Als pionier op gebied van LNG vond IVECO in VOS Logistics dé ideale partner. Als ‘early adopter’ stond VOS Logistics aan de wieg van het hele LNG avontuur. Er werd samen geknutseld, gebrainstormd en getest met de eerste voertuigen op LNG. Beide bedrijven mogen zich voortrekker noemen als het gaat om LNG.

Trots op deze ambassadeur mocht IVECO onlangs nog een levering doen van twee Stralis NP400 LNG lowdeck en een serie van zes stuks IVECO Daily 35C16A8. De Dailys zijn uitgerust met een achttraps volautomaat-HI-Matic in verband met distributie inzet.

We kijken uit naar een mooie toekomst en warme samenwerking!