Verbree Boogzinkers wint Lente-actie uit IVECO+You Magazine en rijdt een weekend Fiat 124 Spider

Persbericht

Verbree Boogzinkers wint Lente-actie uit IVECO+You Magazine en rijdt een weekend Fiat 124 Spider

Verbree Boogzinkers voert zeer specialistisch werk uit. Bij het leggen van kabels en leidingen in de grond stuit men op veel obstakels, zoals wegen, sloten, waterwegen etc. Het openleggen daarvan is vaak geen optie vanwege de kosten, tijd, verkeershinder, vergunningen etc. Ook reeds aanwezige leidingen vormen uiteraard een obstakel voor de aanleg van nieuwe bekabeling. Vaak is de enige optie om er met een grote boog onderdoor te gaan. Dit gebeurt middels een boogzinker. Voor het maken van een boogzinker boort Verbree met een hydro-unit die gebruik maakt van water, gebogen boorstangen met een vaste radius de grond in. Door deze vaste radius ontstaat er een vast boorprofiel onder het obstakel door. 

Eenmaal onder het obstakel door, wordt er een mantelbuis met de gewenste diameter getrokken. Dit kan over een horizontale lengte tot ca. 30 meter en tot een diameter van 125 mm. De diepte varieert van 4 tot 15 meter. De boogzinker ligt dus altijd op een veilige diepte bij het uitdiepen van sloten en waterwegen. Arjan Verbree van Verbree Boogzinkers maakt tijdens de werkzaamheden gebruik van een nieuwe IVECO Daily 40C18 Hi-Matic Euro 6. We spraken Arjan om hem te vragen hoe zijn weekend was geweest. Hij reed namelijk een weekend lang met een FIAT Spider 124, omdat hij de IVECO lente-actie uit het IVECO & You Magazine had gewonnen! “Dat was ontzettend leuk, het was ook nog eens lekker weer. Helaas heb ik ‘m weer in moeten leveren!”

 

We namen van de gelegenheid gebruik om hem gelijk te vragen wat hij van de service van IVECO vindt. “Goed, ik vind de service van IVECO-dealer Kwakernaak Bedrijfswagens vooral heel bijzonder. Buiten het feit dat de dealer bekend is met de wagen, draait het volgens mij om een vertrouwensband en een lange termijnrelatie opbouwen. De aanschaf van mijn nieuwe bedrijfsauto liep ontzettend soepel en rap. Mijn volgende nieuwe auto zal ook van Kwakernaak komen.”

 

23rwefdsdsa.jpg