Van Walraven wint de IVECO&You actie en rijdt een weekend met de Fiat 124 Spider!

Persbericht

Van Walraven wint de IVECO+You actie en rijdt een weekend met de Fiat 124 Spider!

Er is een winnaar geloot uit de ingeleverde promotiecheques uit het IVECO & You Magazine. Groothandel in infra- en installatiematerialen Van Walraven uit Mijdrecht liet een onderhoudsbeurt uitvoeren bij IVECO-servicedealer Autobedrijf van Rijn. De heer Van Ginkel, Hoofd Logistiek bij Van Walraven, nam de sleutel van de Fiat 124 Spider in ontvangst en genoot van een heerlijk weekend cabrio rijden!

De opvallende blauwe Fiat 124 Spider wordt geparkeerd tussen twee net gewassen IVECO Daily gesloten bestelwagens van Van Walraven uit Mijdrecht. De heer Van Ginkel vertelt: “Alles voor het fotomoment! Daarnaast vinden we het belangrijk dat ons materieel er netjes uitziet. Daarmee komen we veel bij klanten.”

Na het fotomoment geeft de heer Van Ginkel een rondleiding door de hoofdvestiging van het bedrijf in Mijdrecht, onder het genot van een kop koffie. Sinds 1968 is Van Walraven gespecialiseerd in het leveren en verhuren van artikelen aan loodgieters, dakdekkers, installateurs, aannemers en hoveniers voor de meest uiteenlopende bouwprojecten. Van Walraven heeft 9 locaties met een verkoopbalie. Vanuit al deze locaties worden de producten ook bezorgd bij de klanten. “We beschikken hiervoor over een divers eigen wagenpark van ongeveer 20 voertuigen, van klein tot groot,” vertelt Van Ginkel. “Vooral de IVECO Daily met lange wielbasis en achteroverbouw past perfect bij ons werk omdat we veel lange ladingen vervoeren. Samen met Autobedrijf van Rijn waar we de IVECO’s kopen, hebben we een mooie oplossing bedacht om ladingen met een lengte van 6 meter te kunnen vervoeren in de bus.”

De heer Van Ginkel laat zien hoe het pand van Van Walraven in Mijdrecht wordt uitgebouwd. “Sinds het bestaan van Van Walraven is het bedrijf elke 10 jaar verdubbeld. We zijn nu weer uit ons huidige pand aan het groeien en daarom zijn we wederom genoodzaakt uit te breiden. We vinden het belangrijk om zoveel mogelijk met lokale ondernemers uit Mijdrecht samen te werken. Zo hebben we ook een goede relatie met IVECO-servicedealer Autobedrijf van Rijn. De service is goed en er is altijd een maatoplossing mogelijk. Als we een keer iets hebben kan de chauffeur altijd langsrijden, we worden altijd geholpen. Daarnaast zijn onze chauffeurs erg tevreden over de Daily’s.”

IVECO dankt de heer Van Ginkel voor de ontvangst bij Van Walraven in Mijdrecht. We zijn blij dat hij, ondanks het wat mindere weer, volop heeft genoten van het weekend cabrio rijden in de Fiat 124 Spider!

Van Walraven - Fiat 124 Spider 5 - kopie (1400x937).jpg