IVECO Stralis portaalwagen en Eurocargo voor M.J. van Brenen & Zn. B.V. uit Doorn

Persbericht

IVECO Stralis portaalwagen en Eurocargo voor M.J. van Brenen & Zn. B.V. uit Doorn

Recent heeft M.J. van Brenen & Zn. B.V. uit Doorn een nieuwe IVECO Stralis portaalwagen en een nieuwe IVECO Eurocargo verhuiswagen in gebruik genomen. De goede ervaringen met de producten van het Italiaanse merk en de lange relatie met dealer Schouten in Utrecht hebben het bedrijf uit Doorn opnieuw voor IVECO doen kiezen. Het volledige wagenpark van M.J. van Brenen & Zn. B.V. bestaat nu uit voertuigen van de Italiaanse bedrijfswagenfabrikant.

M.J. van Brenen & Zn. B.V. uit Doorn


Het in Doorn gevestigde M.J. van Brenen & Zn. B.V. is opgericht in 1945 en met name gespecialiseerd in verhuizingen, afvalcontainers en leveringen van zand en grind. Van Brenen is “erkend verhuizer” waardoor klanten gegarandeerd zijn van een vlekkeloze verhuizing van woning of werkplek. Ook biedt Van Brenen de mogelijkheid tot het opslaan van inboedels.

Voor het uitvoeren van de werkzaamheden heeft M.J. van Brenen & Zn. B.V. de beschikking over portaalwagens, afvalinzamelingsvoertuigen, verhuiswagens en bestelwagens. Het wagenpark van het bedrijf uit Doorn bestaat volledig uit voertuigen van het merk IVECO.

Vernieuwing het wagenpark


De twee nieuwe IVECO’s vormen een vernieuwing van het wagenpark van M.J. van Brenen & Zn. B.V.. De opvallende IVECO Eurocargo met een GVW van 12 ton is door Carrosseriebedrijf Schevers uit Schalkwijk opgebouwd met een gesloten meubellaadbak en laadklep. Van Brenen zal dit nieuwe voertuig inzetten voor het transport van inboedels bij verhuizingen. Voor het vervangen van een ouder type IVECO, is vanwege de ervaringen met het merk en dealer Schouten Utrecht opnieuw gekozen voor het Italiaanse merk.

De nieuwste portaalwagen van M.J. van Brenen & Zn. B.V. is een IVECO Stralis Hi-Street met een wielbasis van 3800 millimeter. Onder de cabine bevindt zich een 360pk en 1650Nm sterke IVECO Cursor 9 dieselmotor, gekoppeld aan de nieuwe Hi-Tronix versnellingsbak met 12 versnellingen, hill-holder en rocking mode. De opbouw van de Stralis is verzorgd door Hyva Bergschenhoek. Met deze portaalwagen zal Van Brenen puincontainers met een inhoud tot 9 kuub brengen en halen bij haar klanten.