Persbericht

Laatste drie van 250 IVECO Daily’s afgeleverd bij Bo-Rent.nl

​​​​​​​Bo-Rent.nl heeft in de laatste week van juni haar 248e, 249e én 250e IVECO Daily in ontvangst mogen nemen. Deze gelegenheid is officieel gemaakt met de laatste sleuteloverdracht aan Frank Borgeld bij Bo-Rent.nl-vestiging Amsterdam-Duivendrecht.


Bo-Rent.nl
Vandaag de dag staat Bo-Rent.nl, onderdeel van de Bo-Mij Groep, bekend om de verhuur van bouwmaterialen en auto’s/ bestelwagens. Inmiddels is het bedrijf na zo’n 35 jaar uitgegroeid tot een concern dat zich over heel Nederland bevindt. Om het assortiment van bestelbussen up-to-date te houden en aan de groeiende klantvraag te voldoen, heeft Bo-Rent.nl haar wagenpark uitgebreid en deels vervangen met 250 nieuwe IVECO Daily’s.

6-maanden planning
Vanaf de eerste week in 2018 is IVECO begonnen met de aflevering van 250 Daily’s voor Bo-Rent.nl. Middels een strakke planning zijn de bestel- en bakwagens in een half jaar tijd afgeleverd bij de verschillende vestigingen van Bo-Rent.nl. Voor de laatste aflevering op 26 juni, stonden twee bakwagens en een bestelbus klaar bij Amsterdam-Duivendrecht. Frank Borgeld vertelt dat dit een van de drukste vestigingen is, met de meeste auto’s.
Bo-Rent.nl heeft gekozen om haar wagenpark verder uit breiden en deels te vervangen met de IVECO Daily, vanwege de goede prijs/kwaliteitverhouding. De kwaliteit zit hem volgens Frank Borgeld in het ruime laadvermogen en de lage uitstoot. Met deze lage uitstoot voldoet de Daily aan de laatste eisen omtrent milieuregelgeving; een belangrijk aspect voor zowel Bo-Rent.nl als IVECO. Naast de productvoordelen geeft Frank Borgeld aan erg tevreden te zijn over het servicenetwerk van IVECO Schouten. Bovendien verloopt het contact tussen IVECO en Bo-Rent.nl goed en zal dat onderhouden blijven.

IVECO Daily
De IVECO Daily is het afgelopen half jaar in twee uitvoeringen afgeleverd: als bestelwagen en als bakwagen. De IVECO Daily bestelwagen kent een configuratie met wielbasis 3520 mm en 4100 mm. Hierbij hebben ze een verhoogd dak en zijn ze respectievelijk goed voor een laadvermogen van 11 en 16 kuub. Dit biedt de klanten van Bo-Rent.nl voldoende laadvermogen. Met een 120 pk sterke motor rijden deze IVECO Daily’s ook comfortabel op langere afstanden.
Naast de Daily bestelwagen zijn er ook 40 Daily’s als bakwagens afgeleverd. Deze Daily’s zijn voorzien van een chassis-cabine, dubbellucht en 140 pk motor. Alle bedrijfswagens van IVECO die je kunt huren bij Bo-Rent.nl, zijn te rijden met een B-rijbewijs. Dit maakt het voor iedereen met een rijbewijs toegankelijk.