IVECO Stralis TXP voor Schwennen Internationaal Transport uit Bellingwolde

Persbericht

IVECO Stralis TXP voor Schwennen Internationaal Transport uit Bellingwolde

Schwennen Internationaal Transport uit Bellingwolde heeft opnieuw gekozen voor IVECO. Onlangs heeft het bedrijf een nieuwe IVECO Stralis trekker met midlift-as in gebruik genomen. Onder de ruime Hi-Way cabine bevindt zich een 460pk sterke IVECO Cursor 11 dieselmotor. De nieuwe Stralis werd klaargemaakt en afgeleverd door Cornelis Bedrijfsauto’s uit Hoogeveen.

De nieuwe IVECO Stralis van Schwennen Internationaal Transport is uitgevoerd in zilverkleurige metallic lak. In combinatie met de zwarte en chromen accenten is het een zeer stijlvol voertuig geworden. De 460pk en 2.150Nm sterke Cursor 11 dieselmotor is gekoppeld aan de nieuwe Hi-Tronix volautomatische versnellingsbak met kruipversnellingen. De af-fabriek door IVECO gemonteerde hefbare midlift-as heeft een wettelijk toegestane maximale aslast van 4.600 kilogram.

Verder is de nieuwe Stralis van Schwennen internationaal Transport voorzien van twee brandstoftanks met een gezamenlijke inhoud van 600 liter en een hydrauliekinstallatie. Schwennen Internationaal Transport uit Bellingwolde zal de nieuwe IVECO Stralis voornamelijk inzetten voor internationale transportwerkzaamheden met walking-floor opleggers.