IVECO met off-road gamma naar Technische Kontakt Dagen 2018 in Almere

Persbericht

IVECO met off-road gamma naar Technische Kontakt Dagen 2018 in Almere
Op 31 mei t/m 2 juni 2018 vindt de tweejaarlijkse buitenbeurs “Technische Kontakt Dagen” plaats in Almere. De TKD is de ontmoetingsplek voor spelers in de branche van grondverzet-, recycling-, bouwmaterieel en aanverwante specialismen. IVECO, “your partner for sustainable transport”, is op het TKD terrein aanwezig met voertuigen uit de gehele range, met de specifieke off-road varianten uit het gamma.


IVECO Stralis

X-Way: Perfect voor elke opdracht, on- en off-road

De IVECO Stralis X-Way biedt een nieuw gamma dat speciaal is ontwikkeld voor de bouwlogistiek. Het biedt de perfecte basis voor wegtoepassingen die een zekere terreinmobiliteit vereisen en drijft daarmee de opdrachtgerichte benadering in zwaar transport tot het uiterste. De Stralis X-Way combineert de beste technologie van IVECO op het vlak van brandstofefficiëntie en veiligheid aan de befaamde off-road robuustheid van de IVECO producten. Een hoge productiviteit, efficiency en een onovertroffen laadvermogen leiden tot uitzonderlijk lage eigendomskosten (Total Cost of Ownership).

Tijdens de TKD 2018 toont IVECO een X-Way 6x4 trekker en een X-Way 8x4 Super Loader, speciaal ontwikkeld voor betonmixers. Dit voertuig heeft het laagste eigen gewicht en dus hoogste laadvermogen in zijn klasse!

XP & NP

De laatste generatie Stralis, met Hi-eSCR dieselmotoren zonder EGR en aardgasmotoren met vermogens tot 460pk, staat erom bekend de kampioen te zijn in het verlagen van de totale eigendomskosten. IVECO toont in Almere een IVECO Stralis 480 TX/P (6x2 trekker) en een IVECO Stralis NP400, de duurzaamheidskampioen met LNG als brandstof.

IVECO Trakker

De IVECO Trakker is bewezen het topmodel in off-road sector van de Italiaanse truckfabrikant. De robuustheid, uithoudingsvermogen en kracht zijn al jaar en dag zaken waar menig ondernemer op vertrouwt. Tevens zijn de capaciteiten en de kracht van de Trakker meerdere malen bewezen in onder andere de Dakar Rally. Tijdens de Technische Kontakt Dagen 2018 toont IVECO een Trakker 10x4 met AS-slaapcabine en een widespread gestuurde Trakker 6x6.


IVECO Daily Blue Power: “International Van of the Year 2018”

De nieuwe Daily Blue Power, uitgeroepen tot “International Van of the Year 2018”, heeft de klok rond toegang tot stadscentra en bevrijdt bouw- en andere ondernemingen van beperkende milieuvoorschriften dankzij zijn geslaagde combinatie van technologie, een lage uitstoot en milieu-impact. Dit leidt tot uitstekende prestaties, gecombineerd met een goede businesscase.  De Blue Power familie bestaat uit de Daily Hi-Matic Natural Power op gecomprimeerd aardgas (CNG), de emissievrije Daily Electric en de Daily Euro 6 RDE Ready, de meest geavanceerde dieseltechnologie in de sector. IVECO toont in Almere een Daily Euro-6 RDE Ready uitgerust met een dubbele cabine.

Wilt u de Technische Kontakt Dagen 2018 in Almere bezoeken? Via de link hieronder kunt u uw gratis toegangskaarten registreren.

https://tkd.cartaonline.nl/aanbod/inschrijven/cl7/tkd-2018-bezoekers