IVECO met Stralis XP, Stralis NP en Daily Hi-Matic Euro-6 zonder AdBlue naar Transport Compleet Hardenberg
Ervaren? Stap achter het stuur van de XP, NP of Daily!

Persbericht

IVECO met Demo's naar Hardenberg in 2017

Tijdens Transport Compleet 2017 in Hardenberg zal IVECO met veel voertuigen in en om de EvenementenHal aanwezig zijn. Naast de statische voertuigen daagt IVECO elke beursbezoeker uit om de nieuwste voertuigen te ervaren tijdens een proefrit! Neem plaats achter het stuur van de Daily met 8-traps Hi-Matic automaat, krachtige Stralis XP of duurzame Stralis NP LNG-truck met 400pk en automatische versnellingsbak.

IVECO Stralis XP & NP

Op de stand zijn de nieuwe vlaggenschippen van de truckfabrikant aanwezig. Één daarvan is de in 2016 geïntroduceerde IVECO Stralis XP. Deze truck is uitgerust met krachtige dieselmotor, ruime Hi-Way cabine, nieuwe Hi-Tronix automatisch schakelende versnellingsbak en vernieuwde rijhulpsystemen die zorgen voor aanzienlijke brandstofbesparingen en het vergroten van de veiligheid.

De IVECO Stralis NP is de eerste aardgas aangedreven vrachtwagen dat door transportondernemers kan worden ingezet voor zwaar transport over lange afstanden. De 400pk sterke Stralis NP beschikt over ruime Hi-Way cabine, 12-traps automatische versnellingsbak en twee LNG-tanks waarmee een actieradius van 1500 kilometer kan worden bereikt. De Piek-certificering en reductie van CO2-, NOx- en fijnstofuitstoot maken de Stralis NP het meest duurzame zwaar transportmiddel op de Europese markt. Hiermee versterkt IVECO haar missie: “Uw partner voor duurzaam transport” en is het marktleider in dit segment.

IVECO Daily

IVECO zal de Daily Hi-Matic met 2.3 liter euro-6 dieselmotor meenemen naar Transport Compleet 2017 in Hardenberg. Deze bestelwagen is uitgerust met de 8-traps volautomatische versnellingsbak die brandstofbesparing combineert met uitzonderlijk comfort, ook wanneer u een aanhangwagen van 3500 kilogram aankoppelt! Daarnaast voldoet de Daily aan de euro-6 emissienorm, zonder AdBlue toevoeging. Vraag bij IVECO naar de geldende acties op de Daily, waaronder de inruilpremie van € 2000,- en aantrekkelijke rentetarieven bij financiering.

Als u er toch bent: Waarom niet de volledige experience?

Wilt u een eerste ervaring opdoen met de IVECO Stralis XP, de nieuwe Hi-Tronix automatische versnellingsbak, de aardgas aangedreven Stralis NP of de Daily Hi-Matic? Dat kan in Hardenberg! Meldt u op de stand van IVECO in Hal 2 of aan de IVECO-balie in hal 7. Er staan XP en NP trekker-oplegger combinaties en een Daily voor u klaar om te worden getest. Wilt u alvast een afspraak maken, of een demonstratie inplannen op een ander moment? Dat kan via www.ivecodemo.nl.