Persbericht

IVECO levert 3 bijzondere Daily auto-opleggers voor AVIS Budgetgroep

​​​​​​​Toen de AVIS Budgetgroep met een aanvraag kwam voor drie lucht geveerde auto-opleggers van 13​ meter lang schakelde IVECO NLS de firma Veldhuizen uit Groenekan in. Na grondig overleg werd besloten om auto-opleggers van 10 meter in te zetten. Deze zijn wendbaarder waardoor het makkelijker rangeren is in stadsgebieden. Tijdens de duur van deze bestelling werden ook nog eens 10 Fiat Doblo's geleverd voor het wagenpark van AVIS.

Dolblij zijn de chauffeurs van AVIS Budgetgroep met deze nieuwe aanwinst. De Daily Chassis zijn voorzien van een HI-matic aandrijflijn en zwaaibalken met ledverlichting, de lichtgewicht auto-opleggers zijn van aluminium.

Met deze bijzondere uitvoering is het mogelijk met één beweging de laadvloer te laten dalen en de oprijgoten automatisch uit te laten schuiven. Hiermee wordt laden en lossen van auto's gemakkelijker en dat is precies wat de chauffeurs dagelijks en met hoge frequentie doen. 

AVIS Budgetgroep

Warren Avis opende in 1946 - met drie auto's in totaal - 's werelds eerste autoverhuurlocatie op luchthaven Willow Run in Detroit. Momenteel opereert Avis vanuit 165 landen wereldwijd op meer dan 5000 locaties. Avis is een bekroond en vertrouwd merk in de autoverhuursector met een lange innovatiegeschiedenis. Avis staat op het gebied van klantloyaliteit wereldwijd aan de top omdat de nadruk ligt op gemak voor de klant en uitmuntende service.

Veldhuizen Wagenbouw

Veldhuizen Wagenbouw uit Groenekan is specialist als het gaat om trekker-opleggercombinaties voor BE rijbewijs. Daarvan zijn deze Daily auto-opleggers een mooi voorbeeld. Bijzondere maatwerk combinaties, waarbij een oplegger gefixeerd wordt aan de trekker, zijn een specialiteit. Ook met voertuigen voor C- en CE-rijbewijs gaat Veldhuizen steeds verder.

Er is een knap staaltje vakwerk geleverd waarbij de eisen en wensen van de klant leidend waren. De oersterke Daily is door de krachtige HI-matic aandrijflijn uitermate geschikt voor het transport van auto's. De opleggers zijn speciaal ontworpen voor deze specifieke inzet. De samenwerking met Veldhuizen Wagenbouw en IVECO gaat al jaren terug en levert bijzondere uitvoeringen op.

Dit is een mooi voorbeeld van maatwerk én de ongekende mogelijkheden van de lichte lijn bedrijfswagens die IVECO biedt. Meedenken met de klant en adviseren over diverse mogelijkheden en oplossingen is een kenmerkend voor IVECO NLS.

Met deze 10 meter lucht geveerde, aluminium auto-opleggers is de samenwerking tussen IVECO en AVIS Budgetgroep een feit. IVECO NLS wenst AVIS vele veilige en prettige kilometers toe en kijkt uit naar een langdurige en succesvolle toekomst. ​