Persbericht

7-tons Iveco Daily’s voor Heijmans

7-tons Iveco Daily’s met Agile geautomatiseerde versnellingsbak voor Heijmans uit Rosmalen.

 

Heijmans uit Rosmalen heeft deze maand de sleutels ontvangen van de laatste vier, 7-tons Iveco Daily’s uit een serie van in totaal 16 stuks verkocht door Iveco dealer Van Hooft bedrijfswagen B.V.

Nadat Heijmans in het verleden al diverse keren de degelijkheid van de Iveco Daily heeft ervaren in het bijzonder voor speciale doeleinden, koos Heijmans Materieel beheer in 2010 voor de aanschaf van een eerste Iveco Daily van het zwaarste type uit deze range.

 

Na een jaar positieve ervaring opgedaan te hebben met deze auto besloot men tot aanschaf van een hele serie van deze voertuigen maar dan in de nieuwste variant met een GVW van 7 ton en met een zo schoon mogelijke motor.

Merendeel van de voertuigen wordt gebruikt door de afdeling Verkeerstechniek met diverse vestigingen in het land.

 

Deze auto’s zijn allemaal voorzien van de geautomatiseerde Agile  6- versnellingsbak, een zeer ruime dubbelcabine met automatische airconditioning en een 4,5 meter open laadbak. De smalle voertuigen zijn ideaal voor het werken langs de weg, in combinatie met het royale laadvermogen t.o.v. B-rijbewijs auto’s. 3,5 ton aanhangwagengewicht en de publieksvriendelijke bestelwagen uitstraling van de auto’s hebben verder bijgedragen tot de aanschaf van deze wagens. Verder zijn deze auto’s ideaal voor de nieuwe C1 rijbewijs eisen.

 

Sleutels werden in ontvangst genomen door Martijn Lamers, materieel beheerder bij Heijmans.

 

  Heijmans N.V.

 
Heijmans is een beursgenoteerde onderneming die de activiteiten vastgoed, woningbouw, utiliteitsbouw, installatietechniek, wegen en civiel combineert. Heijmans is actief in Nederland, België en Duitsland. Door te sturen op kwaliteitsverbetering, integrale projecten, duurzaamheid en winstgevendheid realiseert het bedrijf toegevoegde waarde voor haar klanten. Heijmans realiseert projecten voor woonconsumenten, bedrijven en overheden; telt circa 8.300 medewerkers en heeft in 2011 € 2,4 miljard omzet gerealiseerd .