Persbericht

Alfredo Altavilla is de nieuwe CEO van Iveco

Alfredo Altavilla is aangeduid als de nieuwe CEO van Iveco en vervangt daarmee Paolo Monferino die de Fiat Group verlaat om de rol als directeur van volksgezondheid voor de regio van Piëmont op te nemen.

Sergio Marchionne, CEO van Fiat, zei het volgende: “Ik wil Paolo Monferino bedanken, zowel persoonlijk als in naam van de Group, voor zijn uitzonderlijke diensten aan Fiat gedurende de voorbije jaren. In de verschillende rollen die hij gespeeld heeft, heeft hij zichzelf altijd onderscheiden omwille van zijn toewijding, nauwkeurigheid en scherpzinnigheid. Deze kwaliteiten waren zeer belangrijk tijdens het bereiken van de intergratie van Case met New Holland en de terugkeer van Iveco naar het hoogste competitie niveau in de wereld van vrachtwagens en bedrijfsvoertuigen.

Ik ben ontgoocheld dat hij de Fiat Group verlaat, maar ik ben verheugd te weten dat de gezondheidszorg zal baten bij zijn ervaring, zijn capaciteit om te plannen en te managen en zijn enorme kwaliteiten als mens.

Behalve de felicitaties aan Paolo met zijn nieuwe uitdaging, wens ik hem het beste voor de toekomst, zowel persoonlijk als professioneel.”