Persbericht

Weeda Transport floreert tijdens Mooiste Truck verkiezing

IVECO S-WAY van Weeda transport uit Klundert zet kroon op het werk tijdens verkiezing van de Mooiste Truck van Nederland 2021

Het weekend van 23 en 24 juli stond in het teken van de verkiezing van de Mooiste Truck van Nederland. Helaas ging ook dit jaar het Truckstar Festival niet door, maar net als vorig jaar heeft de organisatie de verkiezing wel door laten gaan op een afgesloten terrein. Trailerbouwer Broshuis uit Kampen stelde zijn locatie beschikbaar voor de deelnemende trucks, waaronder de IVECO S-WAY van Weeda Transport.   

 

Om uitgenodigd te worden voor de verkiezing van de Mooiste Truck van Nederland dien je de meeste stemmen binnen te krijgen via het Truckstar Fotojaarboek. 24 trucks, verdeeld over 8 categorieën, worden vervolgens als finalist uitgenodigd om te strijden voor de Mooiste Truck van Nederland.

De IVECO S-WAY van Weeda Transport uit Klundert was een van de genomineerde finalisten in de categorie losse trekkers. De IVECO S-WAY 6x2-voorloopastrekker met 570 pk is volledig gewijd aan de Spaanse Netflix-serie La Casa de Papel. Het maakt van deze trekker een uniek exemplaar waarin werkelijk aan ieder detail is gedacht.

Uit iedere categorie wordt door een echte vakjury de mooiste truck gekozen en uiteindelijk wordt uit deze 8 vrachtwagens de allermooiste vrachtwagen van Nederland gekozen. De IVECO S-WAY van Weeda wist verschillende prijzen in de wacht te slepen! Een prestatie om trots op te zijn!

 

Mooiste Truck van Nederland 2021: 2e plaats

De IVECO S-WAY van Weeda Transport is de mooiste IVECO van Nederland! Het thema La Casa de Papel is overal consequent doorgevoerd. Veel custom made aanpassingen aan zowel de buitenzijde als binnenzijde zorgden ervoor dat de jury de tweede plaats toekende aan de IVECO S-WAY.

 

Losse trekkers: 1e plaats

In zijn categorie wist de S-WAY de eerste plaats te bemachtigen. De opbouw werd verzorgd door Sjaak Kentie Truck specials. Zij zorgden o.a. voor een Deense bumper met bloklampen en een handige extra opbergkist. Een mooi detail is het rek waaraan de staande uitlaten zijn gemonteerd. Daar is een grote W te zien, waartussen de aansluitingen voor de slangen zijn aangebracht. Daarachter kwam een volledig gladde achterwand waar MW designs los kon met hun specialiteit: airbrush.

 

Interieur: 3e plaats

De jury vond het interieur van de IVECO S-WAY super origineel met prachtige details in het thema van Netflix-hit La Casa De Papel en kende hier de derde plaats toe. M&M Truck Design heeft het interieur van de S-WAY verzorgt. Op de achterwand pronkt in leer een wereldkaart met LED's bij de steden die de criminelen als naam gebruiken en de standplaats van Weeda: Klundert. FSB-Dip heeft diverse interieurdelen uitgevoerd in prachtige notenhout-look.

 

Spuitwerk: 1e plaats

In de categorie spuitwerk gaf de IVECO S-WAY van Weeda de concurrentie het nakijken met de 1e plaats! MW designs ging los met hun specialiteit: airbrush. De truck werd super strak gespoten met  prachtige special-paint-afbeeldingen op de achterwand, de zijkanten, het chassis en zelfs de spiegels. Verschillende details en kreten uit de Netflix-serie pronken op de S-WAY. 


Wij willen Weeda Transport en zijn chauffeurs feliciteren met de prijzen en bedanken voor hun inzet om dit geweldige resultaat neer te zetten.


IMG_9065.JPG

IMG_9063 (2).JPG


IMG_9080.JPGIMG_9082.JPG