Persbericht

Twee gloednieuwe IVECO S-WAY’s voor van Hessen

Onlangs heeft IVECO twee gloednieuwe IVECO S-WAY's afgeleverd aan Van Hessen. Deze vrachtwagens zijn uitgerust met de nieuwste technologie en functies om de chauffeurservaring te verbeteren en de efficiëntie te verhogen.

Deze twee S-WAY's zijn uitgerust met 490 pk Cursor 13 motoren, die krachtige en betrouwbare prestaties leveren. Daarnaast beschikken ze over een standkachel en standairco, automatic climate control en twee comfortabele bedden. De grote koelkast met vriesvak biedt voldoende ruimte voor het opslaan van voedsel en dranken, terwijl het lederen stuurwiel en de chauffeurvriendelijke cabine de rijervaring nog aangenamer maken.

De IVECO S-WAY is ontworpen met de chauffeur in gedachten. Het is een vrachtwagen die niet alleen voldoet aan de behoeften van de transportsector, maar ook aan die van de bestuurder. De S-WAY biedt een geavanceerd en comfortabel rijgedrag en is ontworpen om de efficiëntie te verhogen en de operationele kosten te verlagen.

 

Van Hessen

Van Hessen is een toonaangevende wereldspeler op het gebied van de inkoop, verwerking en distributie van natuurdarmen, vleesproducten en farmaceutische producten. Het bedrijf heeft zijn wereldwijde operaties gevestigd in darmlokalen in slachthuizen, waardoor het dicht bij de bron kan opereren en een constante stroom grondstoffen voor klanten kan waarborgen.

Het controleren en begeleiden van alle stappen in de supply chain stelt Van Hessen in staat om producten van een zeer hoge en constante kwaliteit te garanderen. In een wereld die steeds meer eist, is voedselveiligheid van het grootste belang. Producenten en consumenten over de hele wereld moeten te allen tijde kunnen vertrouwen op de veiligheid en traceerbaarheid van de producten van Van Hessen.

Het bedrijf zet zich in om hoogwaardige natuurdarmen te leveren en gaat hiervoor tot het uiterste. Tijdens het productie-, reiniging-, selectie- en distributieproces worden alle handelingen nauwkeurig gecontroleerd en getoetst aan de hoogste kwaliteitsnormen en (inter)nationale wetgeving.

Van Hessen hecht veel waarde aan haar kernwaarden: ondernemerschap, mensen, meesterschap, passie en betrouwbaarheid. Het bedrijf gelooft dat alles belangrijk is en neemt dan ook alle aspecten van haar bedrijfsvoering serieus. Door haar toewijding aan kwaliteit en haar constante streven naar verbetering, heeft Van Hessen een sterke positie in de wereldwijde markt weten te veroveren.

IVECO wenst de chauffeurs van Van Hessen veel veilige kilometers toe in deze strakke nieuwe S-WAY's!