Persbericht

Opvallende IVECO S-WAY voor Baggerbedrijf Midden Nederland

De nieuwe IVECO S-WAY van Baggerbedrijf Midden Nederland is niet alleen efficiënt en duurzaam, maar ook nog eens een echt pronkstuk op de weg. Deze vrachtwagen is grondig onder handen genomen en voorzien van tal van aanpassingen. Het resultaat is een prachtige truck die volledig voldoet aan de wensen van de chauffeur, dankzij de inzet van verschillende partijen waaronder Kwakernaak Truckspecials.

 

Baggerbedrijf Midden Nederland heeft onlangs een gloednieuwe IVECO S-WAY in ontvangst genomen. Deze trekker is uitgerust met een krachtige 530PK Cursor 13 motor zonder EGR, die voldoet aan de strenge Euro 6 normen. Daarnaast beschikt de trekker over een voorloopas, wat zorgt voor een betere verdeling van de aslasten. Met deze nieuwe aanwinst kan Baggerbedrijf Midden Nederland efficiënter en duurzamer werken, en zo bijdragen aan een beter milieu.

De nieuwe IVECO S-WAY van Baggerbedrijf Midden Nederland is flink onder handen genomen om de uitstraling nog indrukwekkender te maken. Het is niet zomaar een vrachtwagen, maar een echte eyecatcher op de weg geworden. Allereerst is er een audio-upgradeset geïnstalleerd inclusief extra speakers, waardoor de muziek nog beter klinkt tijdens het rijden. Daarnaast zijn er rode led spotjes in de bovenconsole geplaatst, wat voor een stoere uitstraling zorgt. Ook is er een stalen dakrek gemonteerd met twee zwaailampen, zodat de vrachtwagen goed opvalt in het verkeer.

Verder zijn er Parlok-spatschermen boven de achterassen geplaatst, inclusief een set strings met oranje zijverlichting. Bovendien is er een aluminium traanplaatvlonder over het hele chassis gemonteerd, wat niet alleen mooi is, maar ook zorgt voor extra bescherming van de vrachtwagen.

Maar dat is nog niet alles. Er zijn nog tal van andere aanpassingen gedaan, zoals het monteren van een bullbar met ronde led-verstralers, welke ook boven de lichtbak gemonteerd zijn. Tot slot is er nog een ledbar met oranje flitsfunctie gemonteerd.

 

Baggerbedrijf Midden Nederland

Baggerbedrijf Midden Nederland is een veelzijdig bedrijf dat zich bezighoudt met diverse vormen van baggerwerk, zowel in stedelijke als landelijke gebieden, rivieren en kanalen voor de beroepsvaart. Het bedrijf is actief in Nederland, België, Duitsland en Groot-Brittannië dankzij hun eigen materieel en uitgebreide mogelijkheden. Baggerbedrijf Midden Nederland streeft naar continuïteit en een gezond rendement, waarbij groei, winst en stabiliteit belangrijke doelen zijn. Tegelijkertijd heeft het bedrijf oog voor mens, maatschappij en milieu en wil het klachten van betrokkenen voorkomen met behulp van een BLVC-plan. Dit plan bevat kort en bondig maatregelen om baggerwerkzaamheden op een veilige en verantwoorde manier te organiseren en zo min mogelijk hinder voor de omgeving te veroorzaken. De waarden bereikbaarheid, leefbaarheid, veiligheid, communicatie en aandacht voor het milieu zijn hierbij leidend. Baggerbedrijf Midden Nederland werkt zo transparant mogelijk en maakt gebruik van een digitaal projectbeheerssysteem, waardoor alle betrokkenen realtime over de actuele gegevens en staat van het werk kunnen beschikken.

Deze truck is een bijzonder project, mede dankzij de inzet van verschillende partijen. Zo zijn de spuitwerkzaamheden verricht door Jan Voortman, terwijl de opbouw van de truck is verzorgd door Kentie Truckspecials. Het ontwerp en de tekening van de truck zijn gemaakt door Herald Clement, die eerder ook heeft meegewerkt aan de La Casa de Papel S-WAY van Weeda en aan de S-WAY van Arts. Het voertuig is in nauwe samenwerking met deze partijen gebouwd volgens het ontwerp en design van Kwakernaak Truckspecials. Uiteraard is alles tot in de puntjes geregeld en afgebouwd door Kwakernaak Bedrijfswagen (Kwakernaak Truckspecials). Het resultaat is een prachtige truck die qua design en functionaliteit volledig voldoet aan de wensen en eisen van de chauffeur.


Dak IVECO Baggerbedrijf Midden Nederland.jpgTruck IVECO Baggerbedrijf Midden Nederland.jpgBagger King IVECO S-WAY.jpgTruck2 IVECO Baggerbedrijf Midden Nederland.jpg