Persbericht

IVECO presenteert de elektrische eDaily op de Groene Sector Vakbeurs 2023

IVECO zal aanwezig zijn op de Groene Sector Vakbeurs 2023, een belangrijke beurs voor de groene branche. 10 t/m 12 januari zal IVECO op de beurs de Nederlandse introductie doen van de nieuwe IVECO eDaily, de elektrische tweeling van de IVECO Daily. IVECO is enthousiast om te laten zien wat de IVECO eDaily allemaal kan en om te laten zien hoe IVECO bijdraagt aan een duurzame toekomst.

 

De Groene Sector Vakbeurs is al jarenlang het platform voor bedrijven om hun oplossingen te presenteren aan een breed publiek in de groene sector. IVECO heeft al langere tijd een belangrijke rol op het gebied van duurzaamheid en innovatie, met een aantal toonaangevende producten die zijn ontworpen om de uitstoot van CO2 te verminderen. IVECO is daarom verheugd om zijn aanwezigheid op de beurs aan te kondigen en om zichzelf te laten zien als een leider op het gebied van duurzaam transport in de groene sector.

 

Tijdens de Groene Sector Vakbeurs zal de bekende IVECO Daily in een volledig elektrische versie, de eDaily, worden geïntroduceerd in Nederland. De eDaily biedt dezelfde robuustheid, vermogen en belastbaarheid als de reguliere Daily, maar dan zonder uitstoot. Het hele gamma van de IVECO Daily is ook verkrijgbaar in een elektrische versie, wat betekent dat de bestuurder geen beperkingen zal hebben wat betreft rijgedrag of keuze. Bovendien is de eDaily de beste optie voor stedelijke toepassingen zonder uitstoot en zonder lawaai. De eDaily is ook uitgerust met geavanceerde hulpsystemen voor de bestuurder en heeft een rijmodusselector in de cabine, zodat bestuurders hun ideale rijstijl kunnen kiezen.

 

VIKA bedrijfswagens, Cornelis bedrijfsauto's, IVECO Captial en IVECO NLS zijn verheugd om namens IVECO de introductie van de eDaily te doen op de Groene Sector Vakbeurs 2023. Bezoekers worden van harte uitgenodigd om langs te komen bij IVECO op stand 549, om de eDaily te bekijken en om meer te leren over de duurzame oplossingen van IVECO. IVECO is ervan overtuigd dat de eDaily een belangrijke bijdrage zal leveren aan de inspanningen om de transportsector duurzamer te maken en kijkt ernaar uit om zijn visie op duurzaamheid te delen met bezoekers van de beurs.

 

Claim hier je gratis ticket voor de Groene Sector Vakbeurs.