Persbericht

IVECO is logistiek partner bij het debuut van de TREVOR DTRe STELLA

Vorig jaar zomer werden wij benaderd door Trevor Motorcycles, zij zochten een logistiek partner voor hun nieuwe project: de elektrische TREVOR DTRe STELLA crossmotor. Na enkele weken van intensieve en doorslaggevende testen in België, begon afgelopen week een 6-daagse rij- en testtour in Spanje welke mede mogelijk gemaakt werd door onze IVECO Daily.

In het voorjaar van 2018 werkten twee oude vrienden, Philippe Stella en motorprofessional Jeroen-Vincent Nagels samen aan het Saroléa N60 MM.01-project in Cadaqués. Buiten het project om reden ze op de in de buurt gelegen zandwegen met vintage crossmotoren voor hun vermaak. 

afbeelding-in-persbericht-trevor-motorcycles.jpg

Dit bracht hen op het idee dat een moderne en milieuvriendelijke versie van een flat track crossmotor perfect zou zijn, en zo werd een idee geboren. Begin 2020 was het ontwerp van de Trevor Stella klaar en begon Saroléa met de productie.

De eerste veldtest werd gereden door de veelzijdige off-road motorrijder Gille Leenknegt. Gille is iemand die continue gedreven wordt door een passie voor crossmotoren met in het bijzonder vintage flat track. Deze veldtest in Spanje werd mede mogelijk gemaakt door de onschatbare logistieke ondersteuning van IVECO Nederland.

TREVOR DTRe STELLA

Een 11 kW borstelloze elektromotor en een lithium-ionbatterij van 2,7 kWh, welke is ontworpen door Saroléa Performance Technology, maakt de TREVOR DRTe STELLA tot een sportieve en wendbare flat tracker op ieder terrein.

De DTRe STELLA is beschikbaar in een off-road versie of in een straatlegale versie.

Jeroen Vincent Nagels: "No emissions shouldn't mean no fun – that's why we build clean dirt bikes"

Voor meer informatie over de beschikbaarheid van de DTRe STELLA kunt u terecht op de website: www.trevormotorcycles.com.