Persbericht

IVECO introduceert nieuwe Daily 4x4 als cabrio

Na de introductie van de Daily MY2019 komt IVECO nu met een flinke update voor de Daily 4x4. De meest veelzijdige bedrijfswagen in zijn segment is verkrijgbaar in meer dan 8.000 verschillende configuraties, maar daar komt nu nog een optie bij! Vanaf medio 2022 is de Daily 4x4 af-fabriek leverbaar als cabrio met een inklapbaar dak.

Uit marktonderzoek van IVECO is gebleken dat er in het bedrijfswagensegment vraag is naar een cabrio-model. Mede door de opwarming van de aarde stijgt over de gehele wereld de gemiddelde temperatuur en trekt de zomer langer door, waardoor IVECO heeft besloten om het aanbod aan bedrijfswagens uit te breiden. De aandrijflijn van de Daily is verder geoptimaliseerd om de brandstofkosten zo laag mogelijk te houden en een maximale uptime te garanderen.

afbeelding-in-tekst-persbericht-iveco-daily-4x4.jpgConnectiviteitservices

Door een Daily te koppelen aan IVECO ON kunnen ondernemers hun bedrijf competitiever, winstgevender en duurzamer maken. Zij hebben hierdoor in realtime zicht op alle data, zodat zij op tijd kunnen bijschakelen indien nodig. Daarnaast kunnen klanten gebruik maken van de IVECO Over the Air Update-functie, zodra een Connectivity Box is gemonteerd in hun Daily bedrijfswagen en zij geregistreerd staan als IVECO ON-gebruiker. Het is voor hen dan mogelijk om zelfstandig op afstand software-updates uit te voeren, waardoor tijd wordt bespaard en het voertuig maximaal inzetbaar blijft. Via IVECO krijgen zij inzicht in het brandstofverbruik en is het mogelijk om chauffeurs en voertuigen te monitoren. Daarnaast ontvangen zij waarschuwingsberichten over technische aspecten die het brandstofverbruik negatief beïnvloeden op basis van permanente bewaking van de voertuigdata. Klanten krijgen hierdoor tijdig een melding zodra er sprake is van een te lage bandenspanning of een verstopte luchtfilter.

IVECO Daily 4x4

De IVECO Daily 4x4 Cabrio is uitgerust met een nieuwe grill en een volledig nieuw interieur, maar bergt verder al het vertrouwde wat je gewend bent bij een IVECO. Zo is de Daily Cabrio leverbaar met een F1C Euro VI-D 3.0 liter motor met een vermogen van 180 pk en een koppel van 430 Nm. Dankzij de dubbele lage overbrengingsverhoudingen is de Daily Cabrio verkrijgbaar met een 16-traps Hi-Matic versnellingsbak. Deze automatische transmissie koppelt rijcomfort en veiligheid aan een laag brandstofverbruik en hoge prestaties. Zoals bij alle configuraties is ook de Daily Cabrio leverbaar in GWV-versies van 3,5 ton tot en met 7,0 ton. Daarnaast is er een ruime keuze uit wielbasisvarianten, drie hoogtevarianten en een carrosserielengte tot 5.0 meter.

De IVECO Daily is het enige lichte bedrijfsvoertuig dat gebouwd is als een vrachtwagen met een stevig dragend chassis en hoogwaardige vering. Hierdoor is deze uitstekend aan te passen aan een grote verscheidenheid aan missies. Bovenal zorgt het krachtige chassisframe met een draagvermogen tot en met 5.000 kg ervoor dat de Daily Cabrio geschikt is voor alle terreinen en omstandigheden. Mede door een laadvermogen tot 4.300 kg en een scala aan opbouwmogelijkheden, kan de IVECO Daily volledig naar wens worden samengesteld.

Meer informatie over dit voertuig volgt later. Download hier wel alvast de Daily 4x4 Cabrio brochure en lees meer over dit veelzijdige voertuig.

IVECO

IVECO is een merk van CNH Industrial N.V., een wereldleider in kapitaal goederen. Het bedrijf ontwerpt, produceert en verkoopt een breed scala aan lichte, middelzware en zware bedrijfsvoertuigen, off-road trucks en voertuigen voor toepassingen zoals off-road missies. Het brede gamma omvat de Daily, een voertuig in het 3,5 tot 7 ton segment, de Eurocargo van 6 tot 19 ton, de Trakker (voor off-road missies) en het IVECO WAY gamma met de IVECO S-WAY voor langeafstandstransport en de IVECO X-WAY voor bouwtoepassingen.