International Van of the Year 2018 op Transport Compleet 2018

Persbericht

International Van of the Year 2018 op Transport Compleet 2018

IVECO zal tijdens Transport Compleet Hardenberg 2018 prominent aanwezig zijn met de nieuwe en uiterst duurzame IVECO Daily Blue Power. Deze range bedrijfswagens is uitgeroepen tot "International Van of the Year 2018". Deze prestigieuze prijs wordt elk jaar door een internationale jury van bedrijfswagenjournalisten uitgereikt aan de beste nieuwe lichte bedrijfswagen. Het winnen van deze award is een bekrachtiging van de slogan van IVECO: "Your partner for sustainable transport". IVECO wordt op Transport Compleet Hardenberg 2018 vertegenwoordigd door Cornelis Bedrijfsauto's, VIKA bedrijfswagens, IVECO Schouten Doetinchem, IVECO Capital en importeursorganisatie IVECO NLS.

Meest duurzame bestelwagen: IVECO Daily Blue Power range

De meest duurzame range bedrijfswagens op de markt: IVECO Daily Blue Power. Beschikbaar met een dieselmotor, 2020 RDE-Ready. Dit betekent dat deze bedrijfswagens nú al voldoet aan de strenge Real Driving Emissions die in 2020 van kracht zullen gaan.

Daarnaast is de IVECO Daily Blue Power CNG beschikbaar met 3.0 liter aardgasmotor, gekoppeld aan de zeer comfortabele en brandstof besparende 8-traps volautomatische Hi-Matic versnellingsbak. Ideaal voor schone en stille stadsdistributie. Zeker wanneer bio-CNG getankt wordt, dan is een CO2-reductie te halen van maar liefst 95%!

IVECO Daily Blue Power - IVOTY2018 - kopie header 2.jpg 

Wanneer ondernemers voor zero-emissie stadsdistributie kiezen, biedt IVECO de Daily Electric. Deze derde bedrijfswagen uit de Blue Power-familie biedt een actieradius tot wel 200 kilometer. Met de snellaadmodus van slechts 2 uur is de Daily Electric zeer flexibel inzetbaar. De zeer stille werking en 100% emissiereductie maken de leveringen in de stad extreem stil en schoon, 's nachts en overdag.

Met de IVECO Daily Blue Power bestaat er dus geen enkele beperking voor uw bedrijf in de vorm van milieuzones! Op stand 2.20 kunt u kennis maken met de IVECO Daily Blue Power! U vindt er een IVECO Daily Electric en een Daily 2020 RDE-Ready. Ervaren hoe de Blue Power rijdt? Check gelijk in voor een proefrit!

Meest duurzame truck: IVECO Stralis NP 460

"Your partner for Sustainable Transport" geldt ook voor zwaar lange afstandsvervoer. Dat bewijst IVECO met de Stralis NP 460. Deze single fuel LNG-truck heeft de sterkste aardgasmotor op de markt: een 460pk en 2000Nm krachtige 13-liter 6-cilinder, gekoppeld aan de Hi-Tronix (ZF Traxon) volautomatische versnellingsbak. Met een actieradius tot 1600 kilometer en een leveringsprogramma variërend van 4x2 en 6x2 opleggertrekkers, bakwagens en off-road voertuigen maakt IVECO het voor elke transportondernemer mogelijk zijn werkzaamheden te verduurzamen.

Zelf een demo rit rijden en de rijeigenschappen van de Stralis en Daily Blue Power ervaren?

IVECO maakt het mogelijk om zélf achter het stuur van een Stralis te kruipen tijdens Transport Compleet Hardenberg 2018 en een korte proefrit te maken! Ervaar de rijeigenschappen van de Stralis XP met dieselmotor en/of de Stralis NP met aardgasmotor (400pk). Vergeet uw CE-rijbewijs niet mee te nemen! Bent u benieuwd naar de IVECO Daily Blue Power? Ook daarin kunt u een demo rit maken tijdens de openingstijden van de beurs.

Vraag naar het proefrijden op de IVECO Stand in Hal 2 of kom direct naar Hal 7. Bestel gratis uw e-tickets voor deze beurs via www.evenementenhal.nl/transport-hb. Gebruik hierbij  registratie code 61800002213.

LNG tractori (2200x1467).jpg