Persbericht

HE-Logistics B.V. zeer tevreden over nieuwe IVECO S-WAY’s

De IVECO S-WAY doet het goed bij HE-Logistics B.V. in Hoogvliet. Het bedrijf nam dit jaar al zes nieuwe IVECO S-WAY trekkers in gebruik. Vier zijn uitgevoerd als 4x2 trekker en twee met een voorloopas. Directeur Hennie van der Graaf is zeer content met de trucks én de service van IVECO Schouten in Spijkenisse.

HE-Logistics werd in 2011 opgericht door Hennie en Esther van der Graaf. Het bedrijf maakte een sterke groei door en heeft inmiddels 22 eigen trucks. Daarnaast werkt HE-Logistics met een groot aantal charters en is het bedrijf actief in de bevrachting. Het bedrijf houdt zich vooral bezig met containertransport in binnen- en buitenland. Daarnaast rijden er een aantal vrachtwagens met huifoplegger voor verschillende opdrachtgevers.

95% van de vloot IVECO

Vanaf het begin bestaat de vloot hoofdzakelijk uit IVECO trucks. Op dit moment is dat zelfs 95%. Van der Graaf: "Momenteel hebben we 22 trekkende eenheden, waarvan 19 IVECO's. Dat zegt genoeg denk ik. Wij doen zaken met de IVECO Schouten dealer in Spijkenisse en we hebben uitstekende ervaringen met IVECO. Dat was altijd al zo, maar sinds de introductie van de S-WAY zijn ook onze chauffeurs razend enthousiast. De Stralis was een prima vrachtwagen, maar die mistte een beetje de uitstraling. Dat heeft IVECO helemaal goedgemaakt met de huidige generatie voertuigen. Voor ons zijn het betrouwbare en zuinige trucks, terwijl de chauffeur met name de trekkracht en het comfort roemt.'' HE-Logistics heeft de auto's ondergebracht in een reparatie & onderhoud contract bij IVECO Schouten. Een eigen terrein of werkplaats heeft het bedrijf niet, en dankzij het contract zijn alle kosten vooraf bekend.

Bergop is een feestje!

De meeste ritten vinden plaats in Nederland, België en Duitsland, waardoor de chauffeurs afwisselend thuis slapen of onderweg. Daarnaast komen ook langere ritten door heel Europa voor en dan telt het comfort van de ruime cabine nog meer. De trucks zijn dan ook compleet uitgerust. Met een stand airco, een koelkast en een luxe interieur komen de bestuurders van de auto's werkelijk niets tekort. De chauffeurs zijn bijzonder content met hun IVECO S-WAY's. Chauffeur Edwin Siesem van HE-Logistics over zijn S-WAY 6x2 trekker: "Dit is al mijn tweede S-WAY en ik moet zeggen dat ik er heel tevreden over ben. Vooral deze 490 trekt echt fantastisch, dat is gewoon een feestje als je een helling op gaat.'' 

HE Logistics (14).jpg

HE Logistics (6).jpg

HE-Logistics drone (5).jpg