Doe mee!

Haal de kleurplaat bij jouw lokale dealer, of print hem zelf uit en ontwerp jouw IVECO. Door mee te doen maak je namelijk kans op mooie prijzen, zoals realisatie van jouw ontwerp op een echte S-WAY! Wij kiezen het mooiste ontwerp uit, en zullen ons nieuwe demo voertuig hiermee wrappen. Op het Mega Trucks Festival in Den Bosch krijgt iedereen jouw ontwerp te zien!

Maak kans op mooie prijzen!

1ste prijs: jouw ontwerp op Mega Trucks Festival 2021

Op 11 en 12 december is het weer zover: het Mega Trucks Festival in de Brabanthallen. En het kan zomaar zo zijn dat we daar jouw S-WAY ontwerp gaan zien op een van onze demo voertuigen die we daar op onze stand neerzetten. Als je meedoet met de kleurwedstrijd, maak je namelijk kans op een levensechte realisatie van jouw ontwerp.

Daarnaast krijg je ook het schaalmodel van de door jou ontworpen S-WAY, en natuurlijk twee kaarten voor het Mega Trucks Festival!

 

2e prijs: een IVECO S-WAY Schaalmodel met jouw ontwerp

Is jouw ontwerp nét niet de mooiste van de wedstrijd? Niet getreurd, je ontwerp wordt nog steeds gerealiseerd! Niet op een echte truck, maar op een echt schaalmodel van de IVECO S-WAY die helemaal uniek alleen voor jou wordt gemaakt. 

 

3e prijs: een IVECO S-WAY schaalmodel

Je hebt laten zien dat je echt iets moois weet te ontwerpen om de schoonheid van de truck tot zijn recht te laten komen. Daarom krijg jij een schaalmodel van de IVECO S-WAY.

 

---

Extra prijzen voor kinderen tot en met 12 jaar

Speciaal voor kinderen tot 12 jaar hebben wij een extra prijzenpakket.
 
1e PRIJS
2 toegangskaarten voor de Efteling + een IVECO S-WAY schaalmodel met jouw ontwerp erop
 
2e PRIJS
2 toegangskaarten voor de Efteling + een IVECO S-WAY schaalmodel
 
3e PRIJS
Een IVECO S-WAY schaalmodel

Poster: IVECO S-WAY van Weeda

De mooiste IVECO van Nederland is die van Weeda Transport. Op elk van de trucks van Weeda vind je een thema uit de crime wereld. De IVECO is in het thema 'La Casa de Papel', daarom hebben wij een speciale revealfilm van deze trekker gemaakt in dit thema. Bekijk hier de film.

En nu het beste nieuws voor jou: je kunt nu deze gratis poster ophalen bij jouw IVECO Dealer! Kun je ook meteen een kleurplaat meenemen, wie weet maak jij een nog mooier ontwerp!

Poster: IVECO S-WAY van Weeda

actievoorwaarden

* Maak je eigen ontwerp voor een IVECO S-WAY en stuur hem uiterlijk 24 oktober 2021 per post in naar IVECO, t.a.v. Afdeling Marketing, postbus 61, 4286ZH Almkerk, of lever hem in bij je lokale dealer. Je maakt kans op mooie prijzen, zoals jouw ontwerp op een echte IVECO S-WAY die we tijdens het Mega Trucks Festival presenteren, of je eigen ontwerp als uniek schaalmodel! Bekijk hier de actievoorwaarden.