​​​​​Stralis Accessoires

De STRALIS vertegenwoordigt de 'state of the art' in de categorie zware trucks en biedt een pakket producteigenschappen en op maat gemaakte technische kenmerken, gericht op productiviteit en rentabiliteit van de reële transportsector.


Als werkelijke TCO2 CHAMPION, met de hoogste prestaties op het gebied van laag verbruik, lage emissie en lage TCO, heeft de STRALIS een volledige vernieuwing van zijn aandrijflijn ondergaan, van de motor tot de banden toe; het heeft een nieuwe ontworpen elektrische/elektronische architectuur; het omvat een nieuwe transmissie, een nieuwe achteras en een nieuwe achterophanging, elk de beste in zijn categorie.

 

In lijn met de geavanceerde kenmerken van het voertuig, biedt IVECO Accessories nieuwe accessoires die speciaal ontworpen zijn om uw STRALIS van de meest boeiende condities te voorzien voor uw dagelijkse werk- en rij-ervaring.


Om uw persoonlijkheid in uw unieke STRALIS te laten weerspiegelen, kunt u de stijl van uw voertuig accentueren met een breed scala van hoogwaardige, verchroomde details, of uw zichtbaarheid met speciale Led-kits. Extra actieve en passieve veiligheids- en zekerheidssystemen helpen u uw STRALIS en zijn lading te beschermen; terwijl high-tech accessoires de toekomst aan boord brengen. Ten slotte kunt u ook het comfort van uw STRALIS personaliseren met behulp van een uitgebreide keuze aan accessoires, ontworpen om uw leven aan boord zo productief en comfortabel mogelijk te maken.

 

IVECO Accessoires: een eindeloze keuze aan producten. De details maken het verschil. ​Sluit u aan bij de nieuwe generatie. Rij als een kampioen.