​Logistiek

​IVECO weet hoe belangrijk het is om de stilstand van een voertuig te minimaliseren en deze weer zo snel mogelijk aan de praat te krijgen. Daarom maakt het bedrijf gebruik van een efficiënt en geavanceerd verwervings- en distributiesysteem voor originele onderdelen. TOP-LEVEL EFFICIËNTIE
8 magazijnen in Europa, waarvan 6 'Master' magazijnen, functioneren als één grote stockage faciliteit. Ze behandelen niet minder dan 350.000 orginele onderdelen en verwerken 7.5 miljoen bestellingen per jaar, met uitzonderlijke prestatiecijfers: 98.8% van de spoedbestellingen worden binnen 24 uur na bevestiging geleverd, dankzij een getest en geïntegreerd systeem dat het volledig netwerk verzorgt en een distributieketen dat de dagelijkse bestellingen verwerkt, dag en nacht.

Radio Frequency Identification Device
Wij gebruiken RFID technologie om elk individueel onderdeel te identificeren en op te sporen, vanaf het moment van aankomst in het magazijn tot de levering aan de werkplaats, om u en uw voertuig te beschermen tegen de risco's van imitatiegoederen.