​​​​​​​​​New Daily  Accessoires

​​

NEW DAILY E6


Trouw aan zijn natuurlijk instinct om altijd te anticiperen op uw zakelijke behoeften, heeft de New Daily een schat aan nieuwe eigenschappen toegevoegd aan zijn befaamde recordkracht, veelzijdigheid en prestatie, om uit groeien tot uw nieuwe en bekwame zakelijke assistent.

Nieuwe technieken voor een beter beheer en gebruik van uw voertuig om zo te genieten van een lagere total cost of ownership. Nieuwe Euro 6-motoren: vriendelijker voor het milieu en beduidend efficiënter, voor een werkelijk duurzaam transport. Nieuwe comfortniveaus voor absoluut rijplezier en het hoogste connectiviteitsniveau met totale integratie van uw mobiele apparatuur met het voertuig.

Dankzij een volledige lijn van producten, speciaal voor u ontworpen, zijn uw werk- en rijervaringen met IVECO Accessories nu nog boeiender en uniekerAfhankelijk van uw persoonlijkheid en activiteiten, verhoogt u met een breed scala aan opties de veelzijdigheid van uw voertuig of, met brandstofbesparende aerodynamische oplossingen, de rentabiliteit ervan. Aanvullende actieve en passieve veiligheidssystemen zullen uw Daily beter beschermen, en met de hi-tech accessoires brengt u de toekomst aan boord. Stimuleer het op zich al hoge connectiviteitsniveau nog verder, met een hele serie van apparaten, variërend van een GPS-ontvanger van de volgende generatie, tot een compleet multimediasysteemEn u kunt, last but not least, het comfort van uw New Daily personaliseren met een ​uitgebreide keuze aan accessoires om het leven aan boord zo aangenaam te maken als u zelf wilt.

Volg uw instinct. Geniet van uw werk.​

​​