​Logistiek

Maximale productiviteit door kleinere afstand tot de klant

Uit het oogpunt van klanttevredenheid stelt IVECO alles in het werk om zijn klanten voertuigen, onderdelen en logistieke diensten van de allerhoogste kwaliteit te leveren. Om de stilstand te beperken en optimale prestaties te garanderen, blijven we ons netwerk van onderdelenmagazijnen en logistieke diensten uitbreiden.
Door middel van een snelle en effectieve klantgerichte toeleveringsketen proberen we u het juiste onderdeel, op de juiste plek en op het juiste tijdstip te bezorgen.

De logistieke voetafdruk van IVECO in Europa: :

 • 8

  depots in Europa

 • 335,823 m2

  opslagruimte

 • 400,000

  onderdeelnummers in voorraadbeheer

 • Over 10 miljoen

  verwerkte onderdeelbestellingen per jaaro

 • 24/7

  levering in heel Europa

Waar u zich ook bevindt, u kunt altijd in no time beschikken over een ruime keus aan originele onderdelen. Dit betekent voor u betere prestaties en minimale stilstand, zodat u het hele jaar door een optimale dienstverlening kunt bieden. Hiervoor heeft IVECO PRIM (Parts Retail Inventory Management) opgezet. Via dit beheerproces zorgen we dat uw dealer de onderdelen in huis heeft die uw voertuigen op de weg houden. Daarnaast heeft IVECO een team van meer dan 150 medewerkers die over heel Europa verspreid zijn en zich speciaal bezighouden met het regelen van onderdelen voor voertuigen met pech (Vehicle Off Road of VOR).
Als u een IVECO koopt, bent u tevens verzekerd van uitstekende aftersales die snel reageren op en hulp verlenen bij elk issue dat u tijdens de levensduur van uw voertuig tegen kunt komen:

 • Klantenservice Assistance Non-Stop: 24/7 bereikbaar in heel Europa. Waar u zich ook bevindt, dit contactcenter zoekt naar een oplossing om uw stilstand tot een minimum te beperken.
 • Werkplaatsen voor zware vrachtwagens: 300 uitstekende servicepunten in Europa langs de belangrijkste snelwegen waar u rechtstreeks de benodigde onderdelen voor uw Stralis kunt krijgen.
 • Trackingsystemen: hiermee kunt u uw onderdeelbestellingen van depot tot afleveradres volgen en originele onderdelen traceren om namaak te voorkomen.