KLANTENSERVICE 
EN ONDERDELEN

IVECO stelt zich ten doel om de waarde, prestaties en productiviteit van uw voertuig over langere tijd te beschermen en om u gemoedsrust te geven.

Door te kiezen voor IVECO hebt u een keuze voor kwaliteit gemaakt. Niemand anders dan IVECO kan producten, oplossingen en op uw voertuig en uw missie afgestemde services garanderen.
Met IVECO kunt u gerust zijn dat u kunt vertrouwen op het beste onderhoud, KWALITATIEF HOOGWAARDIGE PRODUCTEN en geschoolde experts, die klaar staan om u op elk moment en waar dan ook te helpen.

KLANTEN<span style="color: #0d4ba0">SERVICE</span> <br />EN <span style="color: #0d4ba0">ONDERDELEN
</span>

ALTIJD AAN UW ZIJDE

IVECO heeft flink geïnvesteerd in het Customer Center, een voor dit doel opgericht contactpunt dat klanten helpt als hun voertuig met pech zou komen uit te vallen.

<span style="color: #0d4ba0">LOGISTIEK
</span>

LOGISTIEK

IVECO weet hoe belangrijk het is om de stilstand van voertuigen te minimaliseren en het werk weer zo snel mogelijk te hervatten.

Daarom beschikt het bedrijf over een efficiënt en geavanceerd inkoop- en distributiesysteem voor zijn originele vervangingsonderdelen.

​​​​
IVECO 5 pluspunten

Gecontroleerde processen

Kwaliteitsstandaards op het gebied van grondstoffen en productieprocessen


​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​IVECO garandeert dat haar producten en toeleveranciers over de gehele distributieketen aan de kwaliteitsstandaards op het gebied van grondstoffen en productieprocessen voldoen.​

Gecertificeerde betrouwbaarheid

De meest strenge kwaliteitstests op het gebied van conformiteit, robuustheid, veiligheid en levensduur


IVECO Genuine Parts zijn ontworpen voor uw voertuig en ondergaan de zwaarste kwaliteitstests op het gebied van conformiteit, robuustheid, veiligheid en levensduur. Ze gaan langer mee en presteren beter.​​

Geavanceerde logistiek

Constante beschikbaarheid of geleverd binnen 24 uur

​​
IVECO garandeert de constante beschikbaarheid of levering binnen 24 uur van vervangingsonderdelen en de traceerbaarheid van het magazijn tot aan de plaats bestemming​.

Gekwalificeerde assistentie

Een uitstekende service dankzij langdurige ervaring

​​​
Het geautoriseerde IVECO servicenetwerk garandeert een uitstekende service dankzij de langdurige ervaring, de continue trainingen, de voortdurende updates van diagnosegereedschappen en de uitermate gespecialiseerde monteurs. En onderweg staat IVECO, dankzij IVECO assistance nonstop, klaar om u 24 uur per dag, 7 dagen per week,​ te ondersteunen.

Total cost of Ownership

Verminder de total cost of ownership van uw voertuig

​​
Dankzij de optimalisering van het geplande onderhoud en de beschikbaarheid van Genuine Parts pakketten binnen de IVECO Elements programma's kunt u de total cost of ownership van uw voertuig aanzienlijk verlagen, en tegelijkertijd een hoge restwaarde te behouden​.

​​​​