UPTIME GARANTIE

Ter garantie van de betrouwbaarheid van onze trucks en servicenetwerk-excellentie biedt IVECO de gloednieuwe UPTIME GARANTIE formule. 

Met de UPTIME GARANTIE wordt de NEW STRALIS, wanneer hij als gevolg van technische problemen buiten bedrijf raakt, gerepareerd binnen 24 uur vanaf de aankomst in een IVECO TRUCK STATION (tijd als vastgesteld door het IVECO CUSTOMER CENTER). 

IVECO biedt de klant een dagelijkse compensatie voor elke 24 uur dat het voertuig in de werkplaats stilstaat (*). 

UPTIME GARANTIE is als standaarddekking inbegrepen bij de NEW STRALIS XP / NP en geïntegreerd in ELEMENTS 3XL / 2XL overeenkomsten (**). 

(*) tot 4 dagen
(**) tot 4 jaar voor XP / 5 jaar voor NP

<span style="color: #0d4ba0">UPTIME </span>GARANTIE

IVECO TRUCK STATION:
UW PARTNER IN HEEL EUROPA.

Een NEW STRALIS besturen betekent nooit alleen te zijn: De klanten kunnen rekenen op de IVECO TRUCK STATION centra, verspreid over alle Europese hoofdroutes. 

De TRUCK STATIONS voeren een breed scala van onderhouds- en assistentiewerkzaamheden uit – inclusief spoedreparaties met originele IVECO onderdelen, trailer service, bandenservice, carrosserieservice, AdBlue® bijtanken en truckreiniging (***).  

(***)Controleer de diensten beschikbaar in uw TS

Assistentie in het dichtstbijzijnde TRUCK STATION servicepunt kan worden gereserveerd met de app, telematisch of telefonisch via het ASSISTANCE NON-STOP 24/7 CUSTOMER CENTER

TRUCK STATIONS voldoen aan strenge toelatingseisen en onderscheiden zich door hun eersteklas-service gebaseerd op ervaring en klantgerichtheid: Hun missie is om stilstand te minimaliseren en de productiviteit van de truck te verhogen door de problemen op de beste, snelste en meest professionele wijze op te lossen.