IVECO HI-CONNECT

Breng uw digitale wereld aan boord met Apple CarPlay of Android Auto™ en gebruik uw eigen apps via het 7-inch scherm van het gebruiksvriendelijke infotainmentsysteem met DAB radio, navigatie en nog veel meer. Beschikbaar voor Daily MY19 en S-WAY.

IVECO HI-CONNECT
HI-CONNECT - TomTom Navigatie

HI-CONNECT - TomTom Navigatie

Het TomTom Navigatiesysteem op het Hi-Connect is 7 jaar lang gratis te updaten. Via een computer kan de update gedownload worden, op een USB-stick worden gezet, om vervolgens in de auto te updaten.

HI – TECHNOLOGIE & TELEMATICA

IVECONNECT 

De zoektocht naar efficiëntie omvat eveneens geavanceerde, eenvoudig te gebruiken bedieningselementen. Dit is de motivatie achter IVECONNECT, het exclusieve systeem voor de eenvoudige, geïntegreerde bediening van infotainment, navigatie, chauffeursondersteuningen en wagenparkservices.

HI – TECHNOLOGIE & TELEMATICA
IVECONNECT

IVECONNECT

IVECONNECT is inclusief de sat-nav met truck navigatiefunctie: het systeem berekent automatisch de beste route aan de hand van het gewicht en de afmetingen van het voertuig (zoals ingevoerd door de chauffeur). 

DRIVING STYLE EVALUATION
(Evaluatie van de rijstijl)

Het systeem verwerkt de gegevens die het van de motor, het voertuig en de GPS heeft ontvangen met behulp van een geavanceerd algoritme (ontwikkeld door IVECO), dat de prestaties van de chauffeur voor wat betreft brandstofbesparing analyseert.

DRIVING STYLE EVALUATION <br />(Evaluatie van de rijstijl)