Hieronder vindt u een overzicht van openstaande functies bij IVECO Belgium.

Wij hopen van harte dat u er een uitdaging op maat van uw ambities vindt.

Sluit één van deze vacatures aan bij uw profiel?

Mail uw cv naar De Putter & Co, HRM adviseurs voor Transport, Logistiek en Automotive.

Bikschotelaan 232 bus 1 - B-2140 Antwerpen

hrm@deputter-co.com

F: +32-3-320.87.80

IVECO maakt deel uit van de Fiat Group en behoort sinds januari 2011 tot de beursgenoteerde pijler Fiat Industrial. IVECO is een wereldspeler die gespecialiseerd is in het ontwikkelen, produceren en verkopen van een breed gamma aan voertuigen,  zoals lichte, middelzware en zware bedrijfswagens, off-road voertuigen en bussen (onder de merknaam Irisbus). Meer dan 26.000 medewerkers en 4.600 servicepunten in ruim 100 landen garanderen een uitstekende technische assistentie voor elk IVECO-voertuig. Voor de verdere groei van deze Benelux-invoerder in Groot-Bijgaarden, zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers (m/v):

‘CUSTOMER SERVICE’ KEY ACCOUNT MANAGER

UW FUNCTIE

U treedt op als ‘single point of contact’ voor uw klanten voor alle vragen rond naverkoop. U faciliteert de goede contacten tussen de eindklant, de dealer en de IVECO-organisatie, waarbij u de nadruk legt op relatiemanagement. U zorgt dat de stand-still van het wagenpark tot een minimum wordt herleid. Indien nodig coördineert u customer service campagnes. Tevens bezoekt u pro-actief uw key accounts, samen met de commercieel verantwoordelijke. U rapporteert aan de Technical Service Manager.

UW PROFIEL

 • U heeft een aantal jaren ervaring in een technisch-commerciële functie
 • U bent een commerciële, mature teamplayer, die eveneens zelfstandig kan werken
 • U kan op verschillende niveaus onderhandelen en bent klant- en servicegericht

WARRANTY ASSESSOR

UW FUNCTIE

U beoordeelt en verwerkt claims rond garanties en onderhoudscontracten volgens de geldende procedures. U verleent eveneens bijstand aan het dealernetwerk bij problemen met de tool voor garantieverwerking. Hiertoe ondersteunt en traint u dit netwerk aangaande de procedures en het IT-systeem (met de optie deels on site bij de dealer te ondersteunen). Verder houdt u het garantiehandboek up-to-date en factureert u ‘transit warranty’ aan andere markten en divisies. U beoordeelt eveneens de voorakkoorden. U rapporteert aan de Warranty & Planned Maintenance Contract Manager.

UW PROFIEL

 • U heeft een aantal jaren ervaring in een technische functie
 • U bent administratief en organisatorisch sterk
 • U bent een flexibele teamplayer

TECHNICAL ‘HELPDESK’ ENGINEER

UW FUNCTIE

Via de IVECO webapplicaties biedt u technische ondersteuning aan het dealernet volgens de geldende procedures, met de optie om dit eveneens deels on site bij de dealer te doen. U gaat diagnosegericht te werk om voornamelijk elektrische en elektronische problemen efficiënt en effectief op te lossen. U inventariseert FAQ’s en verwerkt ze in trainingen, waaraan u zelf deelneemt. Tevens koppelt u vraagstukken rond ‘quality & safety’ terug naar de engineering teams om de producten nog te verbeteren. Uiteraard draagt u bij tot de administratieve taken, zoals het updaten van de website met technische info. U rapporteert aan de Technical Service Manager.

UW PROFIEL

 • U heeft bij voorkeur een eerste werkervaring in een technische functie
 • U bent service- en klantgericht, analytisch en stressbestendig
 • Tevens bent u een flexibele problem solver

‘TECHNICAL ASSISTANCE’ COORDINATOR (IRISBUS)

UW FUNCTIE

Met betrekking tot bussen (Irisbus) verleent u bijstand aan het dealernetwerk en aan klanten met een eigen werkplaats aangaande naverkoop. U gaat na of garanties correct worden toegepast en door uw pro-actieve houding vermijdt u stand-still van het wagenpark en bijhorende ‘penalties’. Verder verleent u technisch advies aan werkplaatsoversten bij de dealer of bij de klant. Tevens ondersteunt u de standaarden rond quality & safety. Kortom, u bouwt de service en naverkoop verder uit bij zowel dealernet als eindklanten. U reist op regelmatige basis. U rapporteert rechtstreeks aan de Service Manager in Frankrijk.

UW PROFIEL

 • U heeft een aantal jaren ervaring in een technisch-commerciële functie
 • U bent service- en klantgericht, analytisch en stressbestendig
 • Tevens bent u een flexibele problem solver

VOOR ALLE FUNCTIES VRAGEN WE

 • U heeft een hogere opleiding in een technische richting genoten, of u bent gelijkwaardig door ervaring
 • U drukt zich vlot uit in het Nederlands en het Frans. U heeft goede kennis van het Engels
 • U kan vlot overweg met de hedendaagse ICT-tools
 • U bent in het bezit van een rijbewijs B. Rijbewijs C is een troef

WIJ BIEDEN

 • Een aantrekkelijk salaris in functie van kennis en ervaring
 • Een pakket extralegale voordelen, waaronder een representatieve bedrijfswagen voor de Customer Service Key Account Manager en Technical Assistance Coordinator
 • Een uitdagende functie in een internationaal georiënteerd bedrijf