Turijn, Fiat Industrial Village, start!

We hebben ze tot stand zien komen in de fabriek van Suzzara en we hebben ze getest op de racebaan van de Motorshow in Bologna.

Nu is het moment gekomen om het startsein te geven voor de Daily Tour in een pick-up met dubbele cabine (7 zitplaatsen) en een bestelauto. Mijn reisgenoten en ik hebben in totaal meer dan 5000 kg laadvermogen tot onze beschikking voor onze bagage.

Naast Olivia en Erica, die zich vanuit Zweden bij mij gevoegd hebben om de held van het werk van alledag te vinden, is er een cameraploeg die elk moment van deze reis vastlegt.

We hebben even tijd voor een korte ontmoeting met de pers en een wandeling door het schitterende bedrijfswagenmuseum van het Fiat Industrial Village, de nieuwste showroom even buiten Turijn, en dan gaan we op weg! Onze bestemming is München, Duitsland!

Web Part Error: A Web Part or Web Form Control on this Page cannot be displayed or imported. The type could not be found or it is not registered as safe. Correlation ID: 2a6bd59e-b9ca-8089-37b2-c5143e1b0831.