Deze ontdekkingsreis naar de helden van het werk van alledag is natuurlijk ook een ontdekkingsreis naar de wereld van de Daily.

We hebben de fabriek en alle constructiefasen van het voertuig gezien en dus moesten we het product natuurlijk ook in actie zien. Dat hebben we gedaan op de Motorshow 2012 in Bologna waar ik de Daily aan het werk heb kunnen zien.

 

Samen met de testrijders hebben we ze gekeurd, ermee gereden en hun kenmerken getest.

Ik heb me erg vermaakt. Op een plek die ik ken als een parkeerplaats racete en remde ik, reed ik door bochten en kon ik uit de eerste hand het vermogen van dit voertuig testen (en met die hand hield ik me stevig vast aan de stoel!).

 

Ook de testrijders van de bedrijfswagens vermaakten zich! En goed ook! Even wilde ik ook wel die bestuurder zijn, maar vervolgens realiseerde ik me dat het daarna onze beurt zou zijn om in de Daily te rijden en dus heb ik mezelf wat tijd gegeven.

Nog onder de lampen en in de chaos van de Motorshow bedenk ik dat we klaar zijn voor de start. We kennen het voertuig inmiddels en we zijn klaar om de dagelijkse gebruikers van deze bedrijfswagens te ontmoeten: chauffeurs, monteurs en verkopers.

Zoals ik al zei verwacht ik een ontdekkingsreis van de wereld die uit een dicht netwerk van wegen bestaat en die ervoor zorgt dat de producten onze tafel bereiken, het pakket waarop we wachten wordt bezorgd, de bloemen voor onze dierbaren worden afgeleverd en wij door de hele wereld kunnen reizen.

 

Voor een korte periode zullen wij ook deel uitmaken van dit dichte communicatienetwerk, samen met de helden van het werk van alledag.

De start ligt vast. Turijn, we zijn er klaar voor.

Web Part Error: A Web Part or Web Form Control on this Page cannot be displayed or imported. The type could not be found or it is not registered as safe. Correlation ID: 9bacd69e-7975-8089-37b2-ca39a090c1b0.