Vergroen uw transport en bespaar geld

Minder uitstoot en ruim € 35.000 * besparen op maut.De klimaatverandering wacht niet. Stap nu over op gas en u stoot tot 90% minder NO₂ en tot 99% minder fijnstof uit. Daarnaast is uw brandstof goedkoper en betaalt u geen tol in Duitsland. U kunt ruim € 35.000 besparen op maut wanneer u veel in Duitsland rijdt en er nu snel bij bent!

Weten of overstappen op CNG of LNG bij uw bedrijf past en wat uw besparing dan is?
Neem contact op en wij nemen graag de mogelijkheden met u door.
 • TOL-VOORDEEL: GEEN MAUT T/M 2023

  Tot en met 31 december 2023 zijn alle CNG en LNG voertuigen met een GVW boven de 7,5 ton vrijgesteld van tol op de Duitse snelwegen. U gaat de komende jaren dus 'gratis' de Duitse wegen op met uw IVECO S-WAY Natural Power. Hoe eerder u overstapt, hoe meer u ervan kunt profiteren!

  Daarnaast geeft de verlenging van het MAUT-voordeel een duidelijk signaal naar alle transporteurs dat de transitie naar LNG- en bio-LNG-transport niet te stoppen is.

  Lees meer in de blog
 • IVECO S-WAY Natural Power. DRIVE THE NEW WAY.

  Kostenbesparingen. Lagere brandstofkosten**, geen maut in Duitsland en aanzienlijk lagere Total Cost of Ownership.***
  Efficiënt tanken. 3840 CNG en 280 LNG stations in Europa en het aantal blijft groeien.
  Premium comfort. Grote nieuwe cabine voor een ultiem ruim gevoel en optimale rijervaring.

  Meer over de S-WAY Natural Power

* Bekijk de actievoorwaarden

​* Besparingen op tol op basis van 60.000 km per jaar op tolwegen in Duitsland, wanneer u per september 2020 gebruikt maakt van een voertuig op lng/cng, tot het einde van de maut-vrijstelling (31 december 2023).
**Zowel door minder brandstofverbruik (tot wel 10%) t.o.v. de IVECO S-WAY Diesel 460 pk als door gemiddeld 10% brandstofkostvoordeel t.o.v. diesel.
*** Vergeleken met equivalent Diesel model.

Laat minder zien

Ontvang een aanbieding

Wij staan ​​tot uw dienst. Laat uw contactgegevens achter: IVECO neemt contact met u op om de oplossing te vinden die het beste bij uw behoeften past. Dankjewel!

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht