VISOKA VRIJEDNOST​

VISOKA SNAGA PRIVLAČNOSTI.

Dizajn proizvoda IVECO BUS-a je odmah prepoznatljiv. Moderne i atraktivne linije, dizajnirane za postizanje najboljih aerodinamičkih performansi, pružaju snažan osjećaj elegancije, prestiža i inovativnosti. Bilo unutar ili izvan grada, IVECO BUS vozila uvijek su vodeća atrakcija na cesti.

SUPERIORNA VRIJEDNOST DOBROG DIZAJNA.

Osim snažnog obiteljskog osjećaja koji karakterizira cijeli novi IVECO BUS proizvodni asortiman, postoji mnogo više aspekata na koje utječemo našom usredotočenošću na dizajn. Racionalizacija komponenti znači sposobnost izgradnje različitih modela počevši od zajedničke platforme, što dovodi do nižih troškova proizvodnje i bržeg vremena proizvodnje. Sve su komponente dizajnirane tako da se lako i brzo mogu zamijeniti kako bi se olakšalo održavanje i smanjilo vrijeme zastoja.

VISOKA UDOBNOST ZA SVE.

Vozači i udobnost putnika su prioritet broj jedan. Napredna i ultra udobna sjedala, ergonomska izvedba kontrola, jednostavno reguliranje klime i panoramski pogled, omogućuju da vozač bude opušten i koncentriran, čak i tijekom najduljih putovanja. Sukladno misiji, putnicima se želi dobrodošlica jednostavnim ulaskom i silaskom, svijetlim i velikim prostorom u gradskim autobusima, ili visokom udobnošću, tihom i opuštajućom okolinom u srednjim i dugim coach autobusima za dulje relacije.